Benim için önemli bir para değil ama dava ile uğraşmak istemiyorum tehdit amaçlı açacağım yazdığını düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltiniz. Teşekkürler.Asıl senin açma hakkın var bırak açabiliyorsa açsın kim olduğunu bulmuş olursun kolayca davanı açarsın
Kod indirim koduydu, discorddan verdi. Bir ürün alıp kodu kullandım ve ödeme yaptım.evet sen de kvkk ve tacizden acarsin da hem milleti dolandirip hem yardim istiyorsun
para önemli değil kişisel bilgilerin dağıtılması ve taciz suçundan dolayı hem o hem onun etrafı yakalanırBenim için önemli bir para değil ama dava ile uğraşmak istemiyorum tehdit amaçlı açacağım yazdığını düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltiniz. Teşekkürler.
Post automatically merged:
Kod indirim koduydu, discorddan verdi. Bir ürün alıp kodu kullandım ve ödeme yaptım.
Bir arkadaş dolandırıcılık yaptığımı söyledi. Başımı yakar mıyım? Arkadaşa ilk baş güzel yaklaşmıştım "iban at atayım ne lazımsa." dedim. Hala siteden almamı isteyince görüldü attım.para önemli değil kişisel bilgilerin dağıtılması ve taciz suçundan dolayı hem o hem onun etrafı yakalanır
Bir şey olacağını sanmıyorum, siteden almanı istemesi şüpheli sankiBir arkadaş dolandırıcılık yaptığımı söyledi. Başımı yakar mıyım? Arkadaşa ilk baş güzel yaklaşmıştım "iban at atayım ne lazımsa." dedim. Hala siteden almamı isteyince görüldü attım.
engelledi galiba beniBir şey olacağını sanmıyorum, siteden almanı istemesi şüpheli sanki
eyvallah hocam. rahatladım.Sana dava açması için sebep yok ama senin artık var hem şantaj hem rahatsızlık
Mesajları arşivle eğer ki devam ederse SS atıp şantajıni gösterirsineyvallah hocam. rahatladım.
gerekli durumda whatsapp sohbeti ortaya cıkaramaz mıMesajları arşivle eğer ki devam ederse SS atıp şantajıni gösterirsin
Onun mu senin mı senin ise mesajlar silinirse bulanan daha onun ise birşeyi yok sadece bloffgerekli durumda whatsapp sohbeti ortaya cıkaramaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?