İnernet sitesi - DAVA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamlar, Valorant banım için spoofer aldım ve satan şahıs kullanmadan önce pc yi formatlamamı soylemedi yaptıgımda çalışmadı ve sonrasında bunu soylerek bana tekrar spoof işlemi yapmam gerektiğini söyledi. Bana ya tekrardan almamı ya da sınırsız olarak yukseltmemi soyledi. Sınırsız yukseltmem için kupon kodu vereceğini dile getirdi ve verdi. Ben de o kodla tek kullanımlık lisansı ucretsiz aldım ve kullandım. 125tl lik bir ödemeyi yapmadım ve şahıs ödeme bilgilerimle bana dava açıcagını whatsapptan yazarak bildirdi. Ek olarak beni panel gibi bir şeyden arastırıp aratıp ailemin bilgilerine ulasmıs bir kardeşimi ve beni whatsapp gruplarına üst üste ekleyerek rahatsız etmiş bulunmakta. Sonuç ne olur dava açma hakkı var mı?

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Asıl senin açma hakkın var bırak açabiliyorsa açsın kim olduğunu bulmuş olursun kolayca davanı açarsın

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
evet sen de kvkk ve tacizden acarsin da hem milleti dolandirip hem yardim istiyorsun :)

100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Asıl senin açma hakkın var bırak açabiliyorsa açsın kim olduğunu bulmuş olursun kolayca davanı açarsın
Benim için önemli bir para değil ama dava ile uğraşmak istemiyorum tehdit amaçlı açacağım yazdığını düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltiniz. Teşekkürler.
Post automatically merged:

evet sen de kvkk ve tacizden acarsin da hem milleti dolandirip hem yardim istiyorsun :)
Kod indirim koduydu, discorddan verdi. Bir ürün alıp kodu kullandım ve ödeme yaptım.

Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Benim için önemli bir para değil ama dava ile uğraşmak istemiyorum tehdit amaçlı açacağım yazdığını düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltiniz. Teşekkürler.
Post automatically merged:

Kod indirim koduydu, discorddan verdi. Bir ürün alıp kodu kullandım ve ödeme yaptım.
para önemli değil kişisel bilgilerin dağıtılması ve taciz suçundan dolayı hem o hem onun etrafı yakalanır

100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
para önemli değil kişisel bilgilerin dağıtılması ve taciz suçundan dolayı hem o hem onun etrafı yakalanır
Bir arkadaş dolandırıcılık yaptığımı söyledi. Başımı yakar mıyım? Arkadaşa ilk baş güzel yaklaşmıştım "iban at atayım ne lazımsa." dedim. Hala siteden almamı isteyince görüldü attım.

Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Bir arkadaş dolandırıcılık yaptığımı söyledi. Başımı yakar mıyım? Arkadaşa ilk baş güzel yaklaşmıştım "iban at atayım ne lazımsa." dedim. Hala siteden almamı isteyince görüldü attım.
Bir şey olacağını sanmıyorum, siteden almanı istemesi şüpheli sanki :D

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Sana dava açması için sebep yok ama senin artık var hem şantaj hem rahatsızlık

Üye
2 HİZMET YILI
İki taraf için de sorun yaşanabilir, biriniz devlet bilgilerine illegal yoldan erişmiş biriniz de dolaylı yoldan dolandırıcılık yapmış, senin sorunun büyük olmaz ama karşındaki kişinin sorunu seninkinden çok daha büyük olabilir muhtemelen, tabii bilgilere ulaştığına dair bi kanıtın olursa.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum aranızda yasal bir ticaret olmadıysa dava falan hikaye. dava açıcak olsa çoluk çocuk işler ile uğraşmaz. Senin bilgilerine ulaşıp tehdit ediyor ise cimere falan şikayet edersen o kişinin başı baya ağrır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...