Netflix ücretli de diğerleri ücretsiz mi en azından animeleri böyle izlersem güzel olabilir ingilizceyi öğrenmem için teşekkürlerBirçok anime hem ingilizce dublajlı hem de türkçe altyazılı olarak yayınlıyor netflix, crunchyroll, funimation ve hulu gibi çevrimiçi yayın platformları animelerin hem dublajlı hem de altyazılı versiyonlarını sunuyor oralara bakabilirsin
Anladım internette bulamadım hatta olmadığını düşünüyordum araştıracağım biraz dahaYeni çıktıysa altyazı 2 ay gibi bir sürede gelebiliyor dahada erken olabiliyor tabi
Teşekkür ederim bi bakacağımCrunchyroll isteklerini karsiliyor sanirim, ama her animenin her bolumunun turkce altyazisi olmayabilir.
Eski animeler ya gneel olarakYeni çıktıysa altyazı 2 ay gibi bir sürede gelebiliyor dahada erken olabiliyor tabi
Teşekkürlernetflixte bulabilirsin
Evet öyle fakat öyle sadece ekrana bakıyorumDilimizden dolayı genel olarak böyle şeyler bulmak zor sadece anime için demiyorum ama kendini geliştirmeye bak bence ingilizce alt yazıları daha yaygındır dil olarak geliştirirsen türkçe olmasa bile ingilizce izlersin.
Teşekkürler bakacağımnetflixte var
Tamamdır bakacağım teşekkürlerLizmirtam 35. Yeni çıktı izle
Bulmaya çalışırız artıkVideolar IP adresinize göre eşleştirilir
Evet orada da var da ücretli hepsibelki crunchyroll'dadır ama ben öderim