İngilizce Anime Türkçe Altyazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar,

Herhangi animenin ingilizce seslendirme Türkçe altyazılı versiyonları var mı aradım ama bulamadım fikriniz varsa paylaşabilir misiniz

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Birçok anime hem ingilizce dublajlı hem de türkçe altyazılı olarak yayınlıyor netflix, crunchyroll, funimation ve hulu gibi çevrimiçi yayın platformları animelerin hem dublajlı hem de altyazılı versiyonlarını sunuyor oralara bakabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yeni çıktıysa altyazı 2 ay gibi bir sürede gelebiliyor dahada erken olabiliyor tabi

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Birçok anime hem ingilizce dublajlı hem de türkçe altyazılı olarak yayınlıyor netflix, crunchyroll, funimation ve hulu gibi çevrimiçi yayın platformları animelerin hem dublajlı hem de altyazılı versiyonlarını sunuyor oralara bakabilirsin
Netflix ücretli de diğerleri ücretsiz mi en azından animeleri böyle izlersem güzel olabilir ingilizceyi öğrenmem için teşekkürler
Yeni çıktıysa altyazı 2 ay gibi bir sürede gelebiliyor dahada erken olabiliyor tabi
Anladım internette bulamadım hatta olmadığını düşünüyordum araştıracağım biraz daha

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Crunchyroll isteklerini karsiliyor sanirim, ama her animenin her bolumunun turkce altyazisi olmayabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dilimizden dolayı genel olarak böyle şeyler bulmak zor sadece anime için demiyorum ama kendini geliştirmeye bak bence ingilizce alt yazıları daha yaygındır dil olarak geliştirirsen türkçe olmasa bile ingilizce izlersin.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dilimizden dolayı genel olarak böyle şeyler bulmak zor sadece anime için demiyorum ama kendini geliştirmeye bak bence ingilizce alt yazıları daha yaygındır dil olarak geliştirirsen türkçe olmasa bile ingilizce izlersin.
Evet öyle fakat öyle sadece ekrana bakıyorum :)

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
netflixte var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...