İngilizce site için içerik önerileri verir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yakın zamanda bir ingilizce site açıyorum sitenin içeriğinin tamamen bilgi paylaşımı yada soru cevap üzerine olmasını düşünüyorum. Ancak temel sorun Adsense kopya içerik yememek bunun için sağlam içerik konuları bulmam gerekli diye düşünüyorum her yerde olan konuları temel olarak alırsam kopya içerik yeme şansım artar varsa fikirleriniz yazarsanız sevinirim.

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Konu eğer haber blogu gibi bir site olacaksa;
Türkçe içerikler bulup, düzenlemeler yapıp bunları ingilizce ye çevirip paylasabilirsin.

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Translate durumunu qooqle panda bot'u alqılıyor.

İngizce içeriğe sahip paylaşım sitesi yapacaksan ingilizce bilmen gerekli.
Başlangıç seviyesinde İngilizce bilgin varsa kendinde cevirebilirsin, takıldığın yerlerde translate üzerinden yardım alabilirsin.

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ingilizce ana dilim kadar iyi bilirim demek istediğim bir yerde var olan içeriği düzgün bir şekilde translate ederseniz bunu google botu algılıyor. çoğaltılmış içerik hatası veriyor. Google noktasına kadar herşeyi sana ait olmasına özen gösteriyor.

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kendi bilgilerini yazsan odamı kopya içerik oluyor oraya anlayamadım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kelimeleri en azından ingilizcesi olan birine çevirt translate bazen tam anlamıyla yapamıyor

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ingilizce ana dilim kadar iyi bilirim demek istediğim bir yerde var olan içeriği düzgün bir şekilde translate ederseniz bunu google botu algılıyor. çoğaltılmış içerik hatası veriyor. Google noktasına kadar herşeyi sana ait olmasına özen gösteriyor.
tez yazar gibi desene reis

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
blog tarzı olabilir insanlar bir şeyler paylaşmayı sever kullanıcıya daha fazla alan sunarsan güzel olabilir

Harika insanlar da hata yapar
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bro haberle felan uğraşma ingilizceyse sağlık yada ekonomi finans git daha cok getirir krediler morgıçlar onlarla ilgili haber makale vs yazdir yada yaz. Ama acmadan önce rakiplerine bak rekabeti düşük arama hacmi yuksek konulara bak boşluğu doldurmaya çalış.

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
app sorunları ile ilgili yapalım d,ye düşündm milyon tane site var bunu yapan bize hayatta adsense onayı gelmez sanırım.

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Blog considerable topic, research writer.

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Finans ve Hukuk ile olan konularda çok fazla tık alan anahtar kelimeler var ancak bunların arasında yükselmek sıkıntı biraz belli sitelerde tercih kullanılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aklında hiç bir şey yoksa, hali hazırda bir şey yapan, içerik üreten kişileri inceleyip eleştirebilirsin. En kolay içerik üretme bu şekilde olur diye düşünüyorum. Bazılarıyla dalga geçebilir bazılarını methedebilirsin. En azından bir fikir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...