tabiğğğ bizde para ile almak yok burası Memoryhackers burda para değil kodlar konuşurO setin ücretini bilirsin burda olsa da kimse paylaşmaz. Burda da o seti kullanacak biri olacağını sanmıyorum.
bu arada çıkan kesinlikle olur.tabiğğğ bizde para ile almak yok burası Memoryhackers burda para değil kodlar konuşur
saçmaladım farkettim
sen adamsın ya Allah razı olsun vallahi çok arayüzü temiz saçma saçma birşeyler olmayan kullanışlı site iş yerinde sıkılıyordum iş yok diye günde 15 20 dakika ders yapsam geliştiririm kendimi, okulu bıraktım kariyer için öğrenmem gerekiyorduPaylaşılacağını sanmam ayrıca ücretsizde birçok yerden öğrenebilirsin uygulama istersen bizzat duolingo kullanıyorum faydasını gördüm
aynı şekil Türkçe için olanıda varmı de-da virgül ünlem vesayre koyulması gereken yerleri belirten?Paylaşılacağını sanmam ayrıca ücretsizde birçok yerden öğrenebilirsin uygulama istersen bizzat duolingo kullanıyorum faydasını gördüm
İmla için araştır hiç bilmiyorum o kadarınısen adamsın ya Allah razı olsun vallahi çok arayüzü temiz saçma saçma birşeyler olmayan kullanışlı site iş yerinde sıkılıyordum iş yok diye günde 15 20 dakika ders yapsam geliştiririm kendimi, okulu bıraktım kariyer için öğrenmem gerekiyordu
Post automatically merged:
aynı şekil Türkçe için olanıda varmı de-da virgül ünlem vesayre koyulması gereken yerleri belirten?
teşekkür ederim herşey için, dediğim gibi eksiklerim var çalışmak istiyorum pişmanım keşke okusaydım lan..İmla için araştır hiç bilmiyorum o kadarını
Uğraş belki açıktan falan okursunteşekkür ederim herşey için, dediğim gibi eksiklerim var çalışmak istiyorum pişmanım keşke okusaydım lan..
cambly yapay zekası çok kötü ve basit anlatım yapmıyor kullandım zorluk çektim.kardesim ingilizceni geliştirmenin şuan bilinen en iyi yolu cambly kullanmak. youtube da okan serbes cambly diye aratırsan ücretsiz kod da alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?