İngilizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar s.a ben ingilizcemi biraz konuşabilir hale getirmek istiyorumda küçük çaplı ingilizcem var bi lingusta die dinle öğren şeklinde set dinlemiştim yararını gördüğüme inanıyorum.
acaba elinde bu set olan varmı varsa paylaşabilirmi. ayrıca konu açımı yasaksa k.bakmayın silinmesini şimdiden istiyorum.
özel mesajlada yardımcı olabilirseniz sevinirim , başka tavsiylerinizi de dinlemek isterim çok teşekkürler saygılar.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
O setin ücretini bilirsin burda olsa da kimse paylaşmaz. Burda da o seti kullanacak biri olacağını sanmıyorum.

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
O setin ücretini bilirsin burda olsa da kimse paylaşmaz. Burda da o seti kullanacak biri olacağını sanmıyorum.
tabiğğğ bizde para ile almak yok burası Memoryhackers burda para değil kodlar konuşur :D

saçmaladım farkettim :D
Post automatically merged:

tabiğğğ bizde para ile almak yok burası Memoryhackers burda para değil kodlar konuşur :D

saçmaladım farkettim :D
bu arada çıkan kesinlikle olur.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Paylaşılacağını sanmam ayrıca ücretsizde birçok yerden öğrenebilirsin uygulama istersen bizzat duolingo kullanıyorum faydasını gördüm

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Paylaşılacağını sanmam ayrıca ücretsizde birçok yerden öğrenebilirsin uygulama istersen bizzat duolingo kullanıyorum faydasını gördüm
sen adamsın ya Allah razı olsun vallahi çok arayüzü temiz saçma saçma birşeyler olmayan kullanışlı site iş yerinde sıkılıyordum iş yok diye günde 15 20 dakika ders yapsam geliştiririm kendimi, okulu bıraktım kariyer için öğrenmem gerekiyordu

aynı şekil Türkçe için olanıda varmı de-da virgül ünlem vesayre koyulması gereken yerleri belirten?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
dostum konuşma seviyesi için açıkcası pratik yapmalısın, kelime hazneni de sözlüklerden geliştirebilirsin.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sen adamsın ya Allah razı olsun vallahi çok arayüzü temiz saçma saçma birşeyler olmayan kullanışlı site iş yerinde sıkılıyordum iş yok diye günde 15 20 dakika ders yapsam geliştiririm kendimi, okulu bıraktım kariyer için öğrenmem gerekiyordu

aynı şekil Türkçe için olanıda varmı de-da virgül ünlem vesayre koyulması gereken yerleri belirten?
İmla için araştır hiç bilmiyorum o kadarını

Üye
6 HİZMET YILI
ya bana bir kere set in ilk 30 küsür dersi yanlış hatırlamıyorsam paylaşılmıştı. ondan diyorum belki elinde olup paylaşan çıkar

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardesim ingilizceni geliştirmenin şuan bilinen en iyi yolu cambly kullanmak. youtube da okan serbes cambly diye aratırsan ücretsiz kod da alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
kardesim ingilizceni geliştirmenin şuan bilinen en iyi yolu cambly kullanmak. youtube da okan serbes cambly diye aratırsan ücretsiz kod da alabilirsin
cambly yapay zekası çok kötü ve basit anlatım yapmıyor kullandım zorluk çektim.
dulingoyu sağolasın yukarıdaki arkadaş sayesinde öğrendim çok basit ve çok kavranacak şekilde anlatıyor camblye bin basacağına eminim

@loFt ticaret meslek'de okuyordum okulu sevmiyordum ortaokuldan beri, müdür ile konuştum bir kaç kez birgün çağırdı adem böyle böyle Çıraklık okulu var.
Haftada 2 3 kere okula git gel yapıyorsun gerisi tatil diye hiç demedi şurada burada çalışacaksın okul dışında diye bende tamam hocam dedim kabul ettim ve gittiğim ilk gün beni inşaat'a soktular çalıştım ses etmedim sonra artık yapamamaya başladığım. (bir kaç özel rahatsızlıklar)
söyledim oradaki müdüre böyle böyle bırakıyorum diye konuştuk bıraktım haber vereceklerdi endüstri mesleğe başlayacaktım 1 yıl geçti cevap gelmedi en son gittim ve sordum oda geçen sene e-okul kapatıldı kaydın gözükmüyor başka bir sistem var oradan bakacağız dediler(e-okul üzerinden aktarıldıydım) o gün bu gündür haber gelmiyor ve kaydım gözükmüyor.

Kısaca kaydım yok ve herhangi bir şekilde okula başlayamıyorum bende vazgeçip inat ettim okumamak için.
Benim gibi yapmayın sakın banada çok dediler okuluunu oku biz pişma olduk diye inanmadım ulan okulu bırakıyorsun ne güzel yatıyorsun hep diyede öyle değil arkadaşlar birde iş bulamadığınız zaman ailenizin yüzüne bakamıyorsunuz abinizden ananız babanızdan para istemeye utanıyorsunuz s... çekiyorlar git çalış kendin al diye ki öyle'de 17 yaşında adamım nasıl gidip ailemden birşey istemeye yüz bulabilirim? şuan Allaha şükür çalışıyorum iş'im çok güzel iyi gidiyor fotoğrafçılıkda çalışıyorum. hayırlısı ile :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...