Bildiğin garson müşteri resturanta giriş sipariş hesap felanne tarz bir diyalog olacak, örnek var mı?
Bir sorum olacak belirli bir konuda mı yazacaksınız yoksa böyle gelişi güzel merhaba, şunu istiyorum falan diye miBildiğin garson müşteri resturanta giriş sipariş hesap felan
Yani 3 tane olcak hepsi farklı ama yemekle ılgılı müşteri garson dıyalogu ben 1 tane yazmayı başardım şükürBir sorum olacak belirli bir konuda mı yazacaksınız yoksa böyle gelişi güzel merhaba, şunu istiyorum falan diye mi
Şuan yazıyorum birazdan bildiririm sizeYani 3 tane olcak hepsi farklı ama yemekle ılgılı müşteri garson dıyalogu ben 1 tane yazmayı başardım şükür
Arapça diye bir ders olsa olabilirdiArapça Olaydı İyi Olurdu
İmam Hatip Liselerinde VarArapça diye bir ders olsa olabilirdi![]()
8. sınıf ingilizcem ile bu kadar oluyor konuya çok erken girdim sen rezervasyon yaptırmıştık selam merhaba falan ekleyip uzatabilirsinArapça diye bir ders olsa olabilirdi![]()
Eyw kralsın düşünmen yeter yazıyorum hemen8. sınıf ingilizcem ile bu kadar oluyor konuya çok erken girdim sen rezervasyon yaptırmıştık selam merhaba falan ekleyip uzatabilirsin
Hatalarım olabilir. Yemek gibi değişkenleri istediğin gibi değiştirebilirsin
x: Hello, we have a table here for you
y: Thanks
x: What do you want to eat?
y: Do you have a meal menu?
x: Yes there is
A: Can I get it?
x: Sure
y: I want to eat meatballs and rice
x: Would you like to have a drink?
y: Coke please
x: Please wait while preparing your order
y: ok
x: Your order came, bon appetit
y: Hey waitress
x: I'm listening to you
y: how much money
x: 23 $ sir
x: Cash or credit card?
y: Cash
x: You can pay at checkout
y: Thanks, good day
x: We'll wait again
merhaba öncellikle want yerine would you like kullanırsan daha iyi olur bizim grammer takıntılı öğretmenlerimiz gözünde bu kalıp daha iyidir bu konunun adı polite dır ever want to would vve would like sokak ağızıyla wanna olarakta bilinir benişm sana nacizane tavsiyem would lıke kullanmandır8. sınıf ingilizcem ile bu kadar oluyor konuya çok erken girdim sen rezervasyon yaptırmıştık selam merhaba falan ekleyip uzatabilirsin
Hatalarım olabilir. Yemek gibi değişkenleri istediğin gibi değiştirebilirsin
x: Hello, we have a table here for you
x: What do you want to eat?
y: Do you have a meal menu?
x: Yes there is
y: Can I get it?
x: Sure
y: I want to eat meatballs and rice
x: Would you like to have a drink?
y: Coke please
x: Please wait while preparing your order
y: ok
x: Your order came, bon appetit
y: Hey waitress
x: I'm listening to you
y: how much money
x: 23 $ sir
x: Cash or credit card?
y: Cash
x: You can pay at checkout
y: Thanks, good day
x: We'll wait again
Aslında ikisi arasında gidip gelmiştim ama aklıma geleni yazmışım demek ki öğretmenlere gelince ezbere oynayan öğretmenleri hiçbir zaman sevmemişimdir bırak çocuk istediği gibi kullansın ingilizce konuşulan bir ülkeye giderse böyle düzeltmeyecekler onumerhaba öncellikle want yerine would you like kullanırsan daha iyi olur bizim grammer takıntılı öğretmenlerimiz gözünde bu kalıp daha iyidir bu konunun adı polite dır ever want to would vve would like sokak ağızıyla wanna olarakta bilinir benişm sana nacizane tavsiyem would lıke kullanmandır
example: ı would like a ....