Onaylı Üye
Bildiğiniz uygulamalar var mı? Başkalarına para vermek istemiyorum
Moderatörün son düzenlenenleri:
Şimdi para vermek de istemiyorum böyle APK türü varmıuygulamaların hemen hemen hepsi ücretli ki içerikleri zaten video youtube gibi bir kaynak varkende gidip o içeriklere neden para veresin bilmiyorum
Çok sağol teşekkür ederimc1 ingilizce seviyesine sahip olan birisi olarak sana başlangıçta sevdiğin dizileri vs ingilizce ses ve ingilizce altyazı ile izlemeni tavsiye eder. Bilmediğin kelimeleri not al sonrasında anlamını öğren cümle içerisinde kullan. Kelime defterin kesinlikle olsun. Youtubedan gramer öğrenebilirsin. Sevdiğin konular hakkında ingilizce dergiler/haberleri oku. Ve hergün 15-20 dk haber izle ve anlamaya çalış.
Bro kursa para verememKursa girmen en mantıklısı olacaktır. En etkili yöntem budur.
Sen öğretirsin ozmanKursa gitmedrn gramer ve fiil konularını otuturamazsın dostum o yüzden yüz yüze eğitim verecek bir öğretmen gerekli
Bro anlıyorum ama konuşurken kelimeride umuyorum kekelemeye başlıyorumHangi derece istediğine bağlı bir konu , A-1 A-2 internetten video izleyerek bir nebzede olsa toparlayabilirsin ama B-1 B-2 ve üstü derecelerde istiyorsan kursa gitmeni tavsiye ederim yüzyüze daha kalıcı ve etkili bir eğitim oluyor.
Normal dil olarak mı öğrenmek istiyorsun yoksa eğitim veya iş için mi ?Çok sağol teşekkür ederim
Post automatically merged:
Bro kursa para veremem
Sen öğretirsin ozman
Bro anlıyorum ama konuşurken kelimeride umuyorum kekelemeye başlıyorum
Hem iş için ve yani sonuç da dil 2 bı dil i kim öğrenmek istemez kiNormal dil olarak mı öğrenmek istiyorsun yoksa eğitim veya iş için mi ?