İngilterede okumak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selam Ben 8. sınıfa gidiyorum LGS ye hazırlanıyorum ingilizcem çok iyi okulda öğretmenler sürekli dile getiriyorancak benim çevremde böyle aydın insanlar yok yani bana rehberlik edecek biri yok bende kendi kendime araştırdım IELTS sınavı ib diploması gibi şeyleri öğrendim ancak pek birşey anlamadım ingilterede üniversite okumak için ne yapmak lazım bilen birileri yazabilirmi teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
18 den sonra sınav larına girip derece alırsan gitmek için ilk adımı atmış olursun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dil kursların düzenlediği dil belgesi var dostum hatta gidip sorabilirsin birde dil sertifikasi varsa yani b1 yada b2 varsa yurtdışı iş alimı için referans olarak gidebiliyorsun senin ana dili ingilizce olan bir dil hocası ile görüşmen gerekli

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
yazın work and travel başvursu yap ordan da liseye gidersin ama yes uygulamasıda var ordandan gidebilrisin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İmkanın varsa liseyi türkiyede oku bu süreç içersinde dilini geliştirmeye bakıp üniversiteyi orada okumanı tavsiye edebilirim umarım herşey gönlünce olur <3

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dil okullarına gidip onların aracılığı ile de halledebilirsin ben de araştırıyorum kaç gündür süreci en sağlıklı olacak şekilde dil kurslarından öğrenmek lazım benim de tavsiyem o yönde

Üye
3 HİZMET YILI
Selam Ben 8. sınıfa gidiyorum LGS ye hazırlanıyorum ingilizcem çok iyi okulda öğretmenler sürekli dile getiriyorancak benim çevremde böyle aydın insanlar yok yani bana rehberlik edecek biri yok bende kendi kendime araştırdım IELTS sınavı ib diploması gibi şeyleri öğrendim ancak pek birşey anlamadım ingilterede üniversite okumak için ne yapmak lazım bilen birileri yazabilirmi teşekkürler
Kendim ibde okuyorum yakında mezun olacağım. Uzun şekilde istersen açıklayabilirim lakin kısaca ingiltere en zor ve Hani en pahalı ülke ingilterede okumak için para lazım basitçe amerikada okumak için sat ve sınav almanya da okumak için ib notun kaba olarak olay bu.

Üye
3 HİZMET YILI
maddi durumun iyiyse bu bir fırsatdır kaçırma

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dil kursları ya da Üniversite zamanında Work&Travel ile kendini geliştirirsin. İngiltere gibi ülkelere gitme fırsatı yakalarsın.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
5 ay londrada kalmıs biri olarak söylüyorum insanları cok soguk ve bencil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Complete your degree first, then you can apply to any of the official websites of UK Universities.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
öğrendim ancak pek birşey

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
öncelikle sağlam bi ingilizce ve meslek sahibi olman lazım yada iyi bi üni okuyo olmak

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
hevesini kırmak istemem ama ingiltere emek veripte gitmeye layık bi ülke değil bana kalırsa suç oranı çok çok fazla ve oranın yabancılarıda orda pek rahat etmiyor londrada yaşamıyorsan işin bitti zaten onun yerine insan haklarıyla meşhur amerika olabilir ama senin kararın

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
mkanın varsa liseyi türkiyede oku bu süreç içersinde dilini geliştirmeye bakıp üniversiteyi orada okumanı tavsiye edebilirim umarım herşey gönlünce olur <3

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum work and travel var yazları ona katılıp kendini değerlendirebilirsin

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
esas sıkıntı okuduktan sonra türkiye'ye dönmektedir. lisedeyken sosyal bir grubunuz varsa sorun değil, yeni birileriyle illaki tanışıp buradaki çevrenizi yeniden yaratabilir/genişletebilirsiniz...ama yoksa, vay halinize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...