Kendim ibde okuyorum yakında mezun olacağım. Uzun şekilde istersen açıklayabilirim lakin kısaca ingiltere en zor ve Hani en pahalı ülke ingilterede okumak için para lazım basitçe amerikada okumak için sat ve sınav almanya da okumak için ib notun kaba olarak olay bu.Selam Ben 8. sınıfa gidiyorum LGS ye hazırlanıyorum ingilizcem çok iyi okulda öğretmenler sürekli dile getiriyorancak benim çevremde böyle aydın insanlar yok yani bana rehberlik edecek biri yok bende kendi kendime araştırdım IELTS sınavı ib diploması gibi şeyleri öğrendim ancak pek birşey anlamadım ingilterede üniversite okumak için ne yapmak lazım bilen birileri yazabilirmi teşekkürler
maddi durumun iyiyse bu bir fırsatdır kaçırmaSelam Ben 8. sınıfa gidiyorum LGS ye hazırlanıyorum ingilizcem çok iyi okulda öğretmenler sürekli dile getiriyorancak benim çevremde böyle aydın insanlar yok yani bana rehberlik edecek biri yok bende kendi kendime araştırdım IELTS sınavı ib diploması gibi şeyleri öğrendim ancak pek birşey anlamadım ingilterede üniversite okumak için ne yapmak lazım bilen birileri yazabilirmi teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?