İninal kart ile ilgili bir şey sorcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar İninal Kart alcam bu kart ın belirli bir borç felan birşey oluyor mu ?
kart bize geldiği zaman belirli bir para oluyormu içinde?
ve biz o parayı kullandımız zaman bize borç geliyor mu ?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Karti alirsin ama icinde para olmaz sen para yatirirsin bildiklerim bu

Üye
10 HİZMET YILI
içinde para olunca aylık 1.5 tl mi ne kesiyor galiba vergi gibi birşey oyle duymustum , yoksa baska borcun olmaz

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
PTT'den Alırsan 15 Liraya Geliyor İçine 8.5 TL Yüklü Geliyor. Aylık Borç İse 1.5TL Oluyor. Ödemezsen Birikiyor, Yükleme Yapınca Borcu Çekiyor.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
hackizi' Alıntı:
PTT'den Alırsan 15 Liraya Geliyor İçine 8.5 TL Yüklü Geliyor. Aylık Borç İse 1.5TL Oluyor. Ödemezsen Birikiyor, Yükleme Yapınca Borcu Çekiyor.

diyelim ki ben para yatırmasam 0.00 tl olunça hala para çekmeye devam eder mi ? bide ptt felan almıcam kendi sitesinden bedavaya alçam

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Kadeşim boşuna kart alma onun yerine ininal uygulamasını indir üye ol sanal kart oluştur boşuboşuna para verme aynı şey ben aldığıma pişman oldum boşuna para verdim bedava dururken.

Üye
9 HİZMET YILI
yorumu yazıyorum link konulmaz diyor açıklayamadım

VooXyTR :)
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
hackizi' Alıntı:

kardeşim ben baya önce ininal akrt aldım ve borç morç yo ben ininal kart a para yükledimğimde para gitmiyo ama ayda 1 2 yada 1  tl gidiyor bilip bilmeden konuşma !

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kartı alırsan kendiliğinden 8 TL Atıyolar içine alırken

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
hackizi' Alıntı:

ödemessen birikiyo diye bişey yok sitesine girip bakabilirsin / ben aylardır kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...