yok pttde 15 altına vermiyorlar dr yada migrosta yaş sınır yok12 yaş üstü herkes alabiliyor.
Aga beee 23 liramı csgo alamıyorumNerden yukledigine bagli migrostan 30 tl veriyosun 5 tl kart icindede 23 lira falan olur pttden kesmezler
Migrostan yuklersen oyle pttde kesmezlerAga beee 23 liramı csgo alamıyorum
kesiyorPeki bu ininalden alışşveriş yaptım para kesiyormu
dr den al 5tl sonra pttmatikten para yükle 35 lira yükle alırsın hemAga beee 23 liramı csgo alamıyorum
aylık kesinti yapıyor her alışverişte değilkesiyor
Pttmatikten 5 tl yükleniyormu ben en az 10 diye biliyorum yükleniyorsa baya iyidr den al 5tl sonra pttmatikten para yükle 35 lira yükle alırsın hem
Aylık kesiyorsa iyi her alışverişte vermektenseaylık kesinti yapıyor her alışverişte değil
Reis eger oluyorsa migrosa falan git benim barkodumu soyle 25 tl at csgo alip vereyim tabi guveniyorsanPttmatikten 5 tl yükleniyormu ben en az 10 diye biliyorum yükleniyorsa baya iyi
Reis güzel hoş diyonda abimde gelcek niye millete para atıyon filan der azıma ..... benim ordaReis eger oluyorsa migrosa falan git benim barkodumu soyle 25 tl at csgo alip vereyim tabi guveniyorsan
Çookkk sağol ben ininal kartımı aldım ama csgo almak istiyorum 3 tl atarmısın <3Herkes yarım yamalak açıklama yapmış. Öncelikle PTT'den kesmiyor diyenler var,kesiyor.5 kuruş kesiyor sanırsam.
Kartı ilk aldığın zaman etkinleştirmek için 25 TL ödüyorsun,kartı göstermelik alacaksan ver 5 tlyi al kartını dursun bi kenarda.
Tek seferde max 50 TL'ye kadar yükleyebiliyorsun (migrosta)
10 TL'den başlamıyor, bir arkadaşım 5 tl 5 tl yüklüyordu mesela
İninal kartını aldıktan sonra mutlaka ya web sitesinden ya da mobil uygulamasından (ininal cüzdan) hesap oluştur. Karttaki para miktarını,barkodunu,yakınında olan para yükleme merkezlerini görebiliyorsun.
Para yüklediğimde borcum olsun söz atıcamÇookkk sağol ben ininal kartımı aldım ama csgo almak istoyrum alamıyorum 3 tl atarmısın <3
KralsınnPara yüklediğimde borcum olsun söz atıcam
Kral bide bişey daha sorayım hazır yakalamışken seni steam dışında ucuz ve güvenilir nerden bulabilirim biliyormusunPara yüklediğimde borcum olsun söz atıcam
Reklam olur o pmden bir kaç site biliyorum öneririmKral bide bişey daha sorayım hazır yakalamışken seni steam dışında ucuz ve güvenilir nerden bulabilirim biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?