İninal kart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba bu aralar aklımda bi soru var ininal kart alayımı diye burayada sormak istedim internet üzerindeki ödemelerimi telefondanyapıyordum ve haliyle bababank kullanılıyodu :D bende babama yük olmamak için böyle bi düşünceye girdim alayımmı sizce ?

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Alırsan işine yarar fakat nadiren kullanacaksan alma derim. Git migrostan falan 25 tllik steam kodu al steamde harcayıp istediğin oyunu alırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tek seferlik harcayacak olsam zaten boşa para vermemde csgo aldıktan sonra 300 tl nakit yükleyip bıçak işine gircem unlost un bitane sitesi var bıç kasası açıyor orası güzel 1 tane butterfly yada karambit çıksa köşeyi dönüyorum risk alıcam birazcık :D

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Herkes yarım yamalak açıklama yapmış. Öncelikle PTT'den kesmiyor diyenler var,kesiyor.5 kuruş kesiyor sanırsam.
Kartı ilk aldığın zaman etkinleştirmek için 25 TL ödüyorsun,kartı göstermelik alacaksan ver 5 tlyi al kartını dursun bi kenarda.
Tek seferde max 50 TL'ye kadar yükleyebiliyorsun (migrosta)
10 TL'den başlamıyor, bir arkadaşım 5 tl 5 tl yüklüyordu mesela
İninal kartını aldıktan sonra mutlaka ya web sitesinden ya da mobil uygulamasından (ininal cüzdan) hesap oluştur. Karttaki para miktarını,barkodunu,yakınında olan para yükleme merkezlerini görebiliyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Herkes yarım yamalak açıklama yapmış. Öncelikle PTT'den kesmiyor diyenler var,kesiyor.5 kuruş kesiyor sanırsam.
Kartı ilk aldığın zaman etkinleştirmek için 25 TL ödüyorsun,kartı göstermelik alacaksan ver 5 tlyi al kartını dursun bi kenarda.
Tek seferde max 50 TL'ye kadar yükleyebiliyorsun (migrosta)
10 TL'den başlamıyor, bir arkadaşım 5 tl 5 tl yüklüyordu mesela
İninal kartını aldıktan sonra mutlaka ya web sitesinden ya da mobil uygulamasından (ininal cüzdan) hesap oluştur. Karttaki para miktarını,barkodunu,yakınında olan para yükleme merkezlerini görebiliyorsun.
Çookkk sağol ben ininal kartımı aldım ama csgo almak istiyorum 3 tl atarmısın <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...