1 tl eksik ondan sordum bana iban falan demıslerdı ama paypaldan 3 tl kesiyoemuş gpnderme parası galıba ?İnninal kart ön ödemeli bir kart olduğundan dolayı sisteminde IBAN diye bir şey yok biliyorum sadece barkod var. Eğer transfer gerçekleşecek ise de kartın arkasında bulunan 16 haneli numaraya oluyor biliyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdaha çok yardımcı olacaktır. İyi forumlar
knk 5tl yetmiyor mu o migros ve birkaç markette geçerli değil miİninal kart ve iban ne alaka ki ? Kaç yıllık ininal kart sahibiyim iban diye birşey duymadım ininalde. Kartını alıyosun etkinleştirmek için 20-25 tl ödüyosun ve kullanmaya başlıyosun.
Ben 5 tl'ye ininal kartı almıştım, etkinleştirmek için 20 tl istemişlerdiknk 5tl yetmiyor mu o migros ve birkaç markette geçerli değil mi
nerden istedin bilmiyorum ama sadece 5 tl ile açılıyor bi migros'da 25 tl oluyor o da şöyle kartına ekleniyorB
Ben 5 tl'ye ininal kartı almıştım, etkinleştirmek için 20 tl istemişlerdi![]()
Yani sonuçta kartına ekleniyor. Nasıl olsa yükleceyeksin, alırken yüklemiş oluyorsun sadecenerden istedin bilmiyorum ama sadece 5 tl ile açılıyor bi migros'da 25 tl oluyor o da şöyle kartına ekleniyor