İninal kartı kartsız para yüklemi yapılıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İninal kartı kartsız para yüklemi yapılıyor mu ? PTT lerde falan satılan 5 tl'lik ininal karttan bahsediyorum.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Olmuyor diye biliyorum.Yazdığını doğru anladıysam , kart olmadan karta para yüklemeyi diyorsun galiba.Biz PTT den yüklerdik ama migrosdan falanda yükleniyor ama kart istiyorlar diye biliyorum.

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Galiba yüklenebiliyor bi tane atm de diye biliyorum...
Ama hangi atm onu ALLAH bilir :D

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kartın numarasını ve TC kimlik NO nu ATM ye girerek üstüne ait kart çıkıyor oradan yükleme yapabiliyorsun eskiden bu olay İNG Bank'ta vardı şimdi değişti mi bilemem.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
beyler ne kartı ne ptt tesi internet üzerinden oluyor tamamen örnek amaçlıdır: misal bende ziraat bankasını wep hesabım var ben bunun sayesinden istedğimi karta para transferı yapabilirim

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yükleniyor kardeşim İNG Bank atm sine gidip telefon numarası ya da tc kimlik no ve kart üzerindeki numara ile kart koymadan yükleme yapabiliyorsun ve hiçbir kesinti yapmaz. PTT den falan kesiyor yatırdığın paraya göre ücret.

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
beyler ne kartı ne ptt tesi internet üzerinden oluyor tamamen örnek amaçlıdır: misal bende ziraat bankasını wep hesabım var ben bunun sayesinden istedğimi karta para transferı yapabilirim
Wep değil Web ziraat bankasının kartı normal kredi kartı olduğu için bu çok doğal ek olarak innial kredi kartı değil ön ödemeli kart normal bankalar gibi gelişmiş bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...