14 Ocak 2025 #1 ardawew Uzman Üye Katılım 28 Tem 2023 Mesajlar 218 Tepki puanı 11 Ödüller 2 2 HİZMET YILI Dword hilesinde init hatası alıyorum, Windows sürümüm Windows 10 21H1. Windows 10 22H2 denedim, olmadı. Sürüm düşürdüm, gene olmadı. Format ile değil, MediaCreationTool ile sürüm düşürdüm. Nasıl sorunu çözerim?a
Dword hilesinde init hatası alıyorum, Windows sürümüm Windows 10 21H1. Windows 10 22H2 denedim, olmadı. Sürüm düşürdüm, gene olmadı. Format ile değil, MediaCreationTool ile sürüm düşürdüm. Nasıl sorunu çözerim?a
Çözüm #Adc Main 15 Ocak 2025 ardawew' Alıntı: değil Genişletmek için tıklayın ... Defender control'den kapattınız mı?
14 Ocak 2025 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Gerekli c redist programları kurdunuz mu? Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Ocak 2025 Konuyu başlatan #3 ardawew Uzman Üye Katılım 28 Tem 2023 Mesajlar 218 Tepki puanı 11 Ödüller 2 2 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Gerekli c redist programları kurdunuz mu? Genişletmek için tıklayın ... Bilmiyorum hocam, hangileri kurulu, hangisi kurmam lazım, nasıl öğrenebilirim? Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Gerekli c redist programları kurdunuz mu? Genişletmek için tıklayın ... Bilmiyorum hocam, hangileri kurulu, hangisi kurmam lazım, nasıl öğrenebilirim?
15 Ocak 2025 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI ardawew' Alıntı: Bilmiyorum hocam, hangileri kurulu, hangisi kurmam lazım, nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu atmış olduğum dosyaları indirip kurun lütfen. Oyla 0 Olumsuz oyla
ardawew' Alıntı: Bilmiyorum hocam, hangileri kurulu, hangisi kurmam lazım, nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu atmış olduğum dosyaları indirip kurun lütfen.
15 Ocak 2025 Konuyu başlatan #5 ardawew Uzman Üye Katılım 28 Tem 2023 Mesajlar 218 Tepki puanı 11 Ödüller 2 2 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu atmış olduğum dosyaları indirip kurun lütfen. Genişletmek için tıklayın ... Setup could not download the file. Please retry later or check network connection bu hatayı verdi Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu atmış olduğum dosyaları indirip kurun lütfen. Genişletmek için tıklayın ... Setup could not download the file. Please retry later or check network connection bu hatayı verdi
15 Ocak 2025 Moderatör #6 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI ardawew' Alıntı: Setup could not download the file. Please retry later or check network connection bu hatayı verdi Genişletmek için tıklayın ... Hangisinde verdi? Oyla 0 Olumsuz oyla
ardawew' Alıntı: Setup could not download the file. Please retry later or check network connection bu hatayı verdi Genişletmek için tıklayın ... Hangisinde verdi?
15 Ocak 2025 Konuyu başlatan #7 ardawew Uzman Üye Katılım 28 Tem 2023 Mesajlar 218 Tepki puanı 11 Ödüller 2 2 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Hangisinde verdi? Genişletmek için tıklayın ... Yanlış dosya indirdim herhalde. Az önce farklı bir dosya indirdim, şu an 4 tane gösteriyor. Hepsini kurdum, aynı hatayı verdim. Yeniden başlatıp tekrar deneyeceğim. Adc Main' Alıntı: Hangisinde verdi? Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Hangisinde verdi? Genişletmek için tıklayın ... Yanlış dosya indirdim herhalde. Az önce farklı bir dosya indirdim, şu an 4 tane gösteriyor. Hepsini kurdum, aynı hatayı verdim. Yeniden başlatıp tekrar deneyeceğim. Adc Main' Alıntı: Hangisinde verdi? Genişletmek için tıklayın ...
15 Ocak 2025 Moderatör #8 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI ardawew' Alıntı: Yanlış dosya indirdim herhalde. Az önce farklı bir dosya indirdim, şu an 4 tane gösteriyor. Hepsini kurdum, aynı hatayı verdim. Yeniden başlatıp tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıklayın ... Sonuç nedir? Oyla 0 Olumsuz oyla
ardawew' Alıntı: Yanlış dosya indirdim herhalde. Az önce farklı bir dosya indirdim, şu an 4 tane gösteriyor. Hepsini kurdum, aynı hatayı verdim. Yeniden başlatıp tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıklayın ... Sonuç nedir?
15 Ocak 2025 Konuyu başlatan #9 ardawew Uzman Üye Katılım 28 Tem 2023 Mesajlar 218 Tepki puanı 11 Ödüller 2 2 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Sonuç nedir? Genişletmek için tıklayın ... aynı hata devam ediyor hatada bu şekilde farklı bir sürüme format atayımmı? Adc Main' Alıntı: Sonuç nedir? Genişletmek için tıklayın ... Hocam format mı atayım, ne yapayım? Bir şey söyleyin de yapayım. Ekli dosyalar 1736890355911.png 6.7 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 15 Ocak 2025 Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Sonuç nedir? Genişletmek için tıklayın ... aynı hata devam ediyor hatada bu şekilde farklı bir sürüme format atayımmı? Adc Main' Alıntı: Sonuç nedir? Genişletmek için tıklayın ... Hocam format mı atayım, ne yapayım? Bir şey söyleyin de yapayım.
15 Ocak 2025 Moderatör #10 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Antivirüs programınız mı açık hocam? Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Ocak 2025 Konuyu başlatan #11 ardawew Uzman Üye Katılım 28 Tem 2023 Mesajlar 218 Tepki puanı 11 Ödüller 2 2 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Antivirüs programınız mı açık hocam? Genişletmek için tıklayın ... değil Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Ocak 2025 Moderatör #12 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,539 Çözümler 1,050 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI ardawew' Alıntı: değil Genişletmek için tıklayın ... Defender control'den kapattınız mı? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
15 Ocak 2025 Konuyu başlatan #13 ardawew Uzman Üye Katılım 28 Tem 2023 Mesajlar 218 Tepki puanı 11 Ödüller 2 2 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Defender control'den kapattınız mı? Genişletmek için tıklayın ... Hocam, komple defender sildim, sorun çözüldü. Zaman ayırdığınız için sağ olun. Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Defender control'den kapattınız mı? Genişletmek için tıklayın ... Hocam, komple defender sildim, sorun çözüldü. Zaman ayırdığınız için sağ olun.