Çözüldü Win 11 PUBGM Dword Init Error Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Wİndows 11 kullanıyorum pubg mobile hile aktif ederken şöyle bir hata hile rastlıyorum:
MHLoader closed and deleted for security... This is not error :)
Bu yazılım ücretsiz olarak memoryhackers.org tarafından paylaşılmıştır. Eğer bu yazılıma para verdiyseniz, dolandırıldınız.
Collecting Data...
Downloading [======================================================================] 100% Download Completed.[!]Init Error...

Press any key to continue . . .

araştırdığım zaman ise çoğu kişi bunlardan kurulması istedi:
DirectX+
Visual C++ Paketleri

kurmama rağmen yine aynı hata bu sefer vanguardı silip dcontrol ile windows defenderi kapatıp yine çalıştırdığım zaman aynı hata alıyorum

windows sürümüm:

1716226736723.png

benimle aynı hatayı alan varsa veya çözümü varsa yardımcı olurmusunuz?

Çözüm
Merhaba Dword Pubg hilesi bazen windows 11 de sorunlar çıkarabiliyor aldığınız hatayı nasıl çözebileceğinizi 2 maddede aşağıya yazıyorum uygulayın lütfen
1-https://www.sordum.org/9480/defender-control-v2-1/ buradan defender control programını indirip windows defenderi devre dışı bırakın.
2- 1. çözüm işe yaramaz ise windows sürümünüzü windows 10 21h1 e düşürün.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba Dword Pubg hilesi bazen windows 11 de sorunlar çıkarabiliyor aldığınız hatayı nasıl çözebileceğinizi 2 maddede aşağıya yazıyorum uygulayın lütfen
1-https://www.sordum.org/9480/defender-control-v2-1/ buradan defender control programını indirip windows defenderi devre dışı bırakın.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba defender control daha önceden yapmıştım. Fakat işe yaramadı windows sürümü düşüremem maalesef. Sanırsam windows 11 den kaynaklanıyor. Bunun için gelişmeler olucak mı?

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba defender control daha önceden yapmıştım. Fakat işe yaramadı windows sürümü düşüremem maalesef. Sanırsam windows 11 den kaynaklanıyor. Bunun için gelişmeler olucak mı?
Evet maalesef windows 11 ile alakalı bir durum, diğer sorunuza gelecek olursak bir sonraki güncellemelerde bu sorun çözülebilir beklemede kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...