je vole dans l espace
Griffin Premium
Merhaba Arkadaslar Ben Memory Ailesinden CahilBebek
Bugün sizlere inject konusundan bahsedecegim fotografa gerek yok konuda bence
adım adım yazacagım
ADIM1: Denetim Masasından WOLFTEAMI SİLDİKTEN SONRA Wolfteamın Tüm Dosyalarınıda Bilgisayarımızdan Silelim.
ADIM2: Memory Loaderimizi Silelim.
ADIM3: Bilgisayarımızın İNdirilenler Kısmını Sİldikten Sonra Geri Dönüşüm Kutusundanda Silelim.
ADIM4: Bilgisayarımızı Resetleyip Wolfteamı Kendi Sitesinden İndirelim.
ADIM5: wolftü İndirildikten Sonra Loaderimizi İndirelim Ama Loaderimizin Adını Değiştirmeyelim.
ADIM6: Wolfteamı İndirdikten Sonra Bilgisayarı Yeniden Resleyelim .
ADIM7: İlk Önce Loaderimizi Yönetici Olarak Calıstırıp Hilemizi Seçelim Ardından Hile %100 Olunca Wolfteamı Yönetici Olarak Değil Normal Başlatalım.
NOT:Önceki Konuda İnject Oluyor Ama Menü Gelmiyor Demiştiniz Bu Sefer %75 Olacaktır Umarım Sizdede Olur Ama Wolfteamı Ve Loadremizi Tamamen Bütün Dosyaları İle Silmezsek Kesinlikle Olmaz !
Bugün sizlere inject konusundan bahsedecegim fotografa gerek yok konuda bence
adım adım yazacagım
ADIM1: Denetim Masasından WOLFTEAMI SİLDİKTEN SONRA Wolfteamın Tüm Dosyalarınıda Bilgisayarımızdan Silelim.
ADIM2: Memory Loaderimizi Silelim.
ADIM3: Bilgisayarımızın İNdirilenler Kısmını Sİldikten Sonra Geri Dönüşüm Kutusundanda Silelim.
ADIM4: Bilgisayarımızı Resetleyip Wolfteamı Kendi Sitesinden İndirelim.
ADIM5: wolftü İndirildikten Sonra Loaderimizi İndirelim Ama Loaderimizin Adını Değiştirmeyelim.
ADIM6: Wolfteamı İndirdikten Sonra Bilgisayarı Yeniden Resleyelim .
ADIM7: İlk Önce Loaderimizi Yönetici Olarak Calıstırıp Hilemizi Seçelim Ardından Hile %100 Olunca Wolfteamı Yönetici Olarak Değil Normal Başlatalım.
NOT:Önceki Konuda İnject Oluyor Ama Menü Gelmiyor Demiştiniz Bu Sefer %75 Olacaktır Umarım Sizdede Olur Ama Wolfteamı Ve Loadremizi Tamamen Bütün Dosyaları İle Silmezsek Kesinlikle Olmaz !