Injectorüme Trusted bypass nasıl ekleyebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Loaderımda bir loadlibrary injector var CS:GO -insecure modunda DLL yi inject ediyor ama normalde inject etmiyor yani benim Loaderimdeki injectore Trusted bypass lazım yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden link atmayacağım. Küçük bi baktım. YouTube üzerinde ocewot adlı bi kanal trusted bypass yapımını anlatıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden link atmayacağım. Küçük bi baktım. YouTube üzerinde ocewot adlı bi kanal trusted bypass yapımını anlatıyor.
Söylediğin youtube kanalına baktım videosunu buldum ama adam c++ için gösteriyor :D
Post automatically merged:

ManualMap injector trusted bypass var diyolar ama c# loaderıma nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.

Son düzenleme:
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ya manualmap yapıcan ya da dll yi al Windows klasörüne taşı loadlibrary ile injectle yine trustedbypass oluyor. Ya da one byte patch ile de oluyor da patch işi biraz tehlikeli.

Üye
8 HİZMET YILI
Ya manualmap yapıcan ya da dll yi al Windows klasörüne taşı loadlibrary ile injectle yine trustedbypass oluyor. Ya da one byte patch ile de oluyor da patch işi biraz tehlikeli.
DLL'yi windows klosorüne atıp ordan inject yaptım ve oldu çok teşekkür ederim, ama halen manulmap'i nasıl yapıcağımı anlayamadım o konuda bana yardımcı olabilecek youtube kanalı yada başka birşeyler varmıdır acaba ?

Son düzenleme:
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
DLL'yi windows klosorüne atıp ordan inject yaptım ve oldu çok teşekkür ederim, ama halen manulmap'i nasıl yapıcağımı anlayamadım o konuda bana yardımcı olabilecek youtube kanalı yada başka birşeyler varmıdır acaba ?
ManualMap in mantığını anlatan tonlarca yazı var. Kanal veya video var mı bilmiyorum ama biraz araştır mantığı basit kodu zor biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...