**Dogii**
Uzman Üye
Kardeşim tartışma diyorum ınno hakkında ne diyorsun ne biliyorsun diyorum msı tek geçerim diyorusun.MSI tek geçerim bende
Neye göre msı ınnoyla ne farkı var anlat bakalım yorum kasmaya çalışmadan önce
Innoyla msı arasında ne fark var onu soruyorum size hangisini alayım demedim.Fiyatlar arasında uçurum olmadığı sürece kesinlikle MSI
Teşekkürler, önerdiğin bir site veya pc varsa link atabilirsin.Kardeş sonuçta ikisi de aynı chipseti kullanıyor.
Msi gerek ismiyle, gerek kullandığı malzeme kalitesiyle, hatta verdiği yazılım desteğiyle tabiki daha pahalı oluyor.
Şimdi baktım da aralarında 600₺ fark var. Bence 600₺ daha koy başın ağrımasın.
Ben pek grafik işleri ile ilgili olduğunu duymadım.inno benim bildiğim grafik işleri için oluyor oyun için diğerini alman lazım
INNO 75-76 derecede sabitliyor neredeyse kendini. Çoğu oyunda hepsinde değildir herhalde.MSI yüksek ısıya dayanıklı ve daha performans alırsın. Benchmark testlerine bakarsan cevabı alırsın ordan
Ayrıca verdğin cevap için saolMSI yüksek ısıya dayanıklı ve daha performans alırsın. Benchmark testlerine bakarsan cevabı alırsın ordan
Cevabın için teşekkürler ancak ben sizin fikrinizi de öğrenmek istiyorum yoksa bakıyorum. Varsa önericeğiniz toplama PC linkini yollayabilirsiniz.kanka bahsettiğin parçalar pahalı parçalar biz ne kadar önersekte sen güzelce araştır youtube falan talan et her yeri öyle al
Yazdığım makaleyi iyi okumanı tavsiye ediyorumDostum sen hazır sistem mi alacaksın, yoksa 2060 Super mi ?
Dostum sen konuyu çok yanlış anlamışsın. Bence makaleyi baştan oku.MSI her alanda diğer bilgisayarlardan daha iyi ve güçlü aralarında pek fark yok fakat ben MSI tercih ederdim.
Bence sen de onu seçmelisin.
tartışma açtım neyi alıcağımıda sormadım bildiğin ınno ve msı arasındaki fark varsa yaz.msi al bence
Hangisini alayım diye sormadım, arasındaki farkı sordum konu dışı olanlar Reported.msi sir boss
Arasındaki farkı sordum.msi tartısmasız ama şuanki dolar kuru yüzünden 2 ay farklı 2 3 bin koydu
Biz sana kart araştırıyoruz sen burada önüne gelene ters yapıyorsun.Yazdığım makaleyi iyi okumanı tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?