İnşaat demiri piyasası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bizim peder batmadan önce müteahhitlik yaptı yıllarca. Dava sonucu yapılamayan inşaattan kalan inşaat demirleri var. Kondisyonunu bilmiyorum daha gidip bakacak zamanım olmadı. Hurdacı demirci olan varsa içinizde piyasadan bir haberdar edebilecek var mı beni? Demirler 5 senelik falan kondisyonu çok kötü değil diye biliyorum ama elimde bir görüntüsü yok.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sen bunu çevredeki satabileceğin yerlere sor bence iyi fiyat verenle halledersin
Bizim peder batmadan önce müteahhitlik yaptı yıllarca. Dava sonucu yapılamayan inşaattan kalan inşaat demirleri var. Kondisyonunu bilmiyorum daha gidip bakacak zamanım olmadı. Hurdacı demirci olan varsa içinizde piyasadan bir haberdar edebilecek var mı beni? Demirler 5 senelik falan kondisyonu çok kötü değil diye biliyorum ama elimde bir görüntüsü yok.
Google'da: Bu yurtiçi oluşan arz ve talep dengesine göre de değişiyor, 20-25-26-28mm kalın demirlerde güncel spot demir fiyatı tonu 13100 TL ile ve 16-18-22-32mm demir fiyatları 13450 TL/ton olarak hesaplanabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hurda demirin kilosu bile 9 10 tl olmuş kanka nerden baksan 50 si vardır

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İnşaat demiri fiyatı araştırdığım ve sorduğum kadariyla 13.5 TL arası senin dediğin gibi kondisyon durumuna göre fiyatta bu tık düşme olabilir toptancılar dan fiyat alabilirsin

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Öncelikle forumdan hurdacı çıkacağını sanmıyorum. Kondisyon durumu önemsiz ama benim tavsiyem sanayide veya hurdacılarda araştırma yapman. Demirin kilosunu netlersen gidip elimde şu kiloda demir var kaça alırsın diye pazarlık yapabilirsin. Başkada bir yolu olmaz bunun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İnşaat demiri değil sıvacıların dış cephe sıvamak için kurduğu iskelelerin demiri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...