O bambaşka bir konu bence. Evreni sorgulamak, insanlığın amacını ve varoluş sebeplerini sorguladıkça şahsen boşluğa düşüp öylece kalıyorum ama intihar daha çok psikoloji ile ilgili. Varoluşu sorgulamak yokoluşa götürmez bencevaroluşu çok sorgulayınca banada öyle oluyor
Götürebilir çok derin konular bunlar düşündükçe gidersin sonu yokO bambaşka bir konu bence. Evreni sorgulamak, insanlığın amacını ve varoluş sebeplerini sorguladıkça şahsen boşluğa düşüp öylece kalıyorum ama intihar daha çok psikoloji ile ilgili. Varoluşu sorgulamak yokoluşa götürmez bence
kesinlikle bende öyle düşünüyorum bir çok sebepten olabilir şuan burda çıkıp anlatmak birşey katmaz.bu konuyla alakalı günümüzde bile birçok araştırma devam ediyorken sebeplerine girmem çok üstünkörü ve eksik kalır ama konuya felsefik açıdan baktığında fikirlerini çok fazla benimsediğim emil cioran intiharla alakalı şunları söylüyor; "sadece, canım isteyince ölmek elimde olduğu için yaşıyorum: intihar fikri olmasa, kendimi çoktan öldürmüş olurdum."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?