yani seni dışarı item şey yine insanların davranışları olmuşbir diğer neden ise artık insanlar birbirleriyle anlaşamıyorlar aynı kafaya sahip birbirini bulmak çok zor oldu artık bu devirde. Benim de bir köpeğim var onu dost arkadaş çocuğum ailem gibi görüyorum çünkü sorumluluk alıp onu yanına almak iyi hissettiryor insanı. Artık insanlara güvenmek zor kankam valla zor. Arkadaşım dediğin sevdiğim insan dediğin birisi bir zamandan sonra senin arkandan konuşuyor sana sahte davranınca anlıyorsun ki yanlızlığa bürünmüşsün agam
Şahsen evimin önünde 15 kedi besleyen biri olarak söylüyorum benim her türlü hayvana karşı sempatim var işkence yapılması öldürülmesi veya en ufacık kötü bir halde görsem bile içimi çok büyük öfke ve hüzün kaplıyor hep demişimdir. Hayvanlar insanlardan daha iyi bir dosttur diye. İnsanlığın suyu çıktı artık insanlar insan gibi yaşamayı haketmiyor hergün o kadar kediye günde 3 ögün yemek verirken şunu düşünürüm. Keşke insanlar hayvanlar gibi yaşasa bir müddet hayvanlar da insanlar gibi; Evleri olsa istediklerini yiyebilseler konuşabilseler dertlerini anlatabilseler keyifleri rahat olsa tehlikede hissetmeyip rahatça uyuyabilseler sıcak soğuk onlar için dert olmasa hep bu düşünceler içerisindeyim. Velhasılıkelam yavaş yavaş insanlar artık bunun farkına varıyorsa benim gibi belki artık hayvanlar bizden çekmez...Bu aralar çevremde bir çok insan kendini sosyellikten ayırıp evinde kedilerine ve köpeklerine daha fazla zaman ayırdıklarını fark ettim . Sebebini düşünürken aklıma iki ana başlık geldi ve bu konu hakkında bir şeyler yazmak istedim . Hem tez konumu da bunun üzerine olması gerektiğine karar verip siz değerli insanların fikrini merak ettim.
1-) koronadan dolayı insanların yalnızlıgı sevmeye başlamış olma ihtimali
2-) günümüzde insanların birbilerine olan güveninin azalmış olma ihtimali
insanların davranışı artık umrumda olmasa desem de yine de sosyal bir ortamda önem veriyorsun. Ama sonra hep bir pişmanlık şüphecilik kanka. Güvenim kalmadı diyebilşirim. He bu hep böyle mi gider bilemiyorum sadece yeni bir insan çıktığında ona hemen sıcak bakamıyorum bu yüzden de zor ortama giriyorumbir diğer neden ise artık insanlar birbirleriyle anlaşamıyorlar aynı kafaya sahip birbirini bulmak çok zor oldu artık bu devirde. Benim de bir köpeğim var onu dost arkadaş çocuğum ailem gibi görüyorum çünkü sorumluluk alıp onu yanına almak iyi hissettiryor insanı. Artık insanlara güvenmek zor kankam valla zor. Arkadaşım dediğin sevdiğim insan dediğin birisi bir zamandan sonra senin arkandan konuşuyor sana sahte davranınca anlıyorsun ki yanlızlığa bürünmüşsün agam
sabi ki sahiplenip heves geçirme ya da başka bir araç değil nede olsaZaten bir insan herhangi bir evcil hayvan olsun, onlara sevgiyi ve gereken sorumluluğu göstermeleri lazım.
mahaşallahvalla bizde bu süreçte kedi sahiplendik geçen gün 6 tane yavrumuz oldu maşallahları var ya
iznin olursa bu cümleni paragrafını kullanmak istiyorum tezimdeŞahsen evimin önünde 15 kedi besleyen biri olarak söylüyorum benim her türlü hayvana karşı sempatim var işkence yapılması öldürülmesi veya en ufacık kötü bir halde görsem bile içimi çok büyük öfke ve hüzün kaplıyor hep demişimdir. Hayvanlar insanlardan daha iyi bir dosttur diye. İnsanlığın suyu çıktı artık insanlar insan gibi yaşamayı haketmiyor hergün o kadar kediye günde 3 ögün yemek verirken şunu düşünürüm. Keşke insanlar hayvanlar gibi yaşasa bir müddet hayvanlar da insanlar gibi; Evleri olsa istediklerini yiyebilseler konuşabilseler dertlerini anlatabilseler keyifleri rahat olsa tehlikede hissetmeyip rahatça uyuyabilseler sıcak soğuk onlar için dert olmasa hep bu düşünceler içerisindeyim. Velhasılıkelam yavaş yavaş insanlar artık bunun farkına varıyorsa benim gibi belki artık hayvanlar bizden çekmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?