2 Ağu 2019 #1 RyanZero R Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 Ödüller 5 9 HİZMET YILI 2 hafta önce bilgisayarıma format atmıştım çok fazla hile olması sebebiyle. Format attıktan sonra ise skin changer yükledim, lakin oyunlarda insert tuşu çalışmıyor skinlerimi ayarlayamıyorum format atmadan önce insert tuşu çalışıyordu. Yardım ederseniz sevinirim
2 hafta önce bilgisayarıma format atmıştım çok fazla hile olması sebebiyle. Format attıktan sonra ise skin changer yükledim, lakin oyunlarda insert tuşu çalışmıyor skinlerimi ayarlayamıyorum format atmadan önce insert tuşu çalışıyordu. Yardım ederseniz sevinirim
Çözüm S S Sb7HacK 3 Ağu 2019 İnsert tuşu hile dışında çalışıyormu eyerki çalışmiyorsa klavye ile alakalı bir sorun olabilir
2 Ağu 2019 #2 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Insert tuşunun çalışmadığından emin misin? hilede bir problem olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Ağu 2019 #3 Sb7HacK S Üye Katılım 3 Ağu 2019 Mesajlar 14 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 26 6 HİZMET YILI İnsert tuşu hile dışında çalışıyormu eyerki çalışmiyorsa klavye ile alakalı bir sorun olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
3 Ağu 2019 Konuyu başlatan #4 RyanZero R Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 Ödüller 5 9 HİZMET YILI LeqenDTR' Alıntı: Insert tuşunun çalışmadığından emin misin? hilede bir problem olabilir Genişletmek için tıklayın ... hilede problem olduğunu sanmıyorum çünkü hileyi format atmadan önce kullanıyordum ve hiç sıkıntı yoktu Post automatically merged: 3 Ağu 2019 Sb7HacK' Alıntı: İnsert tuşu hile dışında çalışıyormu eyerki çalışmiyorsa klavye ile alakalı bir sorun olabilir Genişletmek için tıklayın ... Emin değilim klavyeye 300TL verdim daha 2 sene yeni oluyor az önce dediğim gibi insert tuşu format atmadan önce çalışıyordu Oyla 0 Olumsuz oyla
LeqenDTR' Alıntı: Insert tuşunun çalışmadığından emin misin? hilede bir problem olabilir Genişletmek için tıklayın ... hilede problem olduğunu sanmıyorum çünkü hileyi format atmadan önce kullanıyordum ve hiç sıkıntı yoktu Post automatically merged: 3 Ağu 2019 Sb7HacK' Alıntı: İnsert tuşu hile dışında çalışıyormu eyerki çalışmiyorsa klavye ile alakalı bir sorun olabilir Genişletmek için tıklayın ... Emin değilim klavyeye 300TL verdim daha 2 sene yeni oluyor az önce dediğim gibi insert tuşu format atmadan önce çalışıyordu