klavye ışıkları söndü açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dizüstü bilgisayarda driverleri güncelledim reset at dedi pc yeniden başlayınca klavye ışıkları söndü driver yükledigim program driver buster leptop asus tuf f15 fx516pm
eski driverleri geri yükledim ama sorun hala var ve asusun asus armoury crate progarmı ve klavyede mic kapama tuşu da çalışmıyor format atmak istemiyorum
pc acılırken 2 sn yanıp geri kapanıyor ışıklar
konuyu daha önce de açtım ama fazla cevap gelmedi bi yardım edebilir msiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dizüstü bilgisayarda driverleri güncelledim reset at dedi pc yeniden başlayınca klavye ışıkları söndü driver yükledigim program driver buster leptop asus tuf f15 fx516pm
eski driverleri geri yükledim ama sorun hala var ve asusun asus armoury crate progarmı ve klavyede mic kapama tuşu da çalışmıyor format atmak istemiyorum
pc acılırken 2 sn yanıp geri kapanıyor ışıklar
konuyu daha önce de açtım ama fazla cevap gelmedi bi yardım edebilir msiniz
Laptoptaki fonksiyon tuşuyla dene açmayı kapamı genelde Fn+Scroll Lock ışık açma kapama oluyor.Olmazsa maalesef sıfırlaman gerekebilir.

Dizüstü bilgisayar klavyesi aydınlatmalı bir klavye ise ışığı açmak veya kapatmak için F3, F4, F5, F9 (ışık ikonunun olduğu tuş modele göre farklılık gösterebilir.) tuşuna basın. Bilgisayarınızda aydınlatma kısayol tuşu ve fn tuşuna aynı basarak arka ışığı etkinleştirebilirsiniz.

YAZIYOR BİR SAYFADA

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Laptoptaki fonksiyon tuşuyla dene açmayı kapamı genelde Fn+Scroll Lock ışık açma kapama oluyor.Olmazsa maalesef sıfırlaman gerekebilir.

Dizüstü bilgisayar klavyesi aydınlatmalı bir klavye ise ışığı açmak veya kapatmak için F3, F4, F5, F9 (ışık ikonunun olduğu tuş modele göre farklılık gösterebilir.) tuşuna basın. Bilgisayarınızda aydınlatma kısayol tuşu ve fn tuşuna aynı basarak arka ışığı etkinleştirebilirsiniz.

YAZIYOR BİR SAY

YAZIYOR BİR SAYFADA

malesef olmuyor dedim tuşlarla bir alakası yok ışık fn f6 ekran görünütüsü alma vs onlar çalışıyor ama fan hızı ve kalvye ışık ayarı calışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...