Insertli Menü Açma Nasıl Yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar. Arkadaşlar Ben Şimdi Hileme Insertlı Açma Kapama Kodu Koydum.  Pubblicc Class Form'un Altına da Kod Koydum. Koduda Şu

Publicc Class Form Kodu:
Kod:
Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
    Private Sub SharpForm1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles MyBase.Load

Timer'in Kodu.
Kod:
If GetAsyncKeyState(Keys.Insert) = -32767 Then
                Me.Show()
                Exit Sub
            End If
                Me.Hide()
        Exit Sub
        If GetAsyncKeyState(Keys.Delete) = -32767 Then
            Application.Exit()
            Exit Sub
        End If

Bunu Bir Timere Bağladım. Enabled  = True Yaptım. ERROR FLN YOK HİLEDE! Form1'in Form Border Style: None Yaptım. Ama Üstüne Tema Ekledim.
Temanın Adı da ''SharpTheme'' dir. Temaya Tıklayınca FormBorderStyle Yok Temada? Benim Amacımda şu: [ON] / [OFF] OLMADAN, DWORD VİP HACKTAKİ GİBİ MENÜNÜN İNSERTLE AÇILIP KAPANMASIDIR  AMACIM. FAKAT BİR TÜRLÜ AMACIMA ULAŞAMIYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN. BİLEN ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLER Mİ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bu kodla Tıklamalı yamapamassın kardeşim :)
Aslında biliyorum ama sadece Öm den veririm
O Dword hackteki C++ C++ ile yapılıyo dediğin
VB.NET içinde başka bi yöntem var bir module ekliyosun Projeye
Sonra forma Supsend Ve resumne classları veriyosun inserte basınca wolftü duruyo hileye tıklıyabiliyosun

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
MisliDesign' Alıntı:
Sonra forma Supsend Ve resumne classları veriyosun inserte basınca wolftü duruyo hileye tıklıyabiliyosun

Krdş Kurban Olim Bi Özelden VB'ye Ait Olanları Tam Olarak Anlatırmısın? Anlatırsan Çokta Sevinirim. Aradaki Tartışmayıda Kapatalım. Kusura Bakma. Kimse Normalde Vermez. Ama Kaç Gündür Araştırıyom Bir Türlü Yapamadım. Sen Verebilirsen Çok Sevinirim.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kingwar729' Alıntı:
MisliDesign' Alıntı:

Krdş Kurban Olim Bi Özelden VB'ye Ait Olanları Tam Olarak Anlatırmısın? Anlatırsan Çokta Sevinirim. Aradaki Tartışmayıda Kapatalım. Kusura Bakma. Kimse Normalde Vermez. Ama Kaç Gündür Araştırıyom Bir Türlü Yapamadım. Sen Verebilirsen Çok Sevinirim.

Zamanında Bana veled dedin demediğini bırakmadın :)
Haklı olmama rağmen konumdan git dedin sen yorum yapma vs vs dedin :)
Neyse Özel mesajdan atiyorum bekle

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
MisliDesign' Alıntı:
Panzoid' Alıntı:
Kardeş Yok Öyle Bişi Yanlış Kod : O Doğru Olanı Özelden Atam

Ben arkadaşa özelden Tıklamalı d3d kodu verdim teşekür bile etmedi uraşmayın şunla !

Vay Be Krdşm. Allah Razı Olsun. 1 Haftadır Bi Kişi Tek Söyledi Bana Bunu. Çok Sağol. Minettarım. Krdş Yanlış Anlama. Teşekkür Ederim. Teşekkür Ettim. Çünkü Ben En Son Sana Yorum Olarak Kodu Verebilirmisin Özelden Deyip Çıktım. Daha Yeni Girdim Siteye. 
O Yüzden Yanlış Anlama. Sitede Çevrimiçi Olsaydım Teşekkür Etmezmiydim. Dediğim Gibi Sen Kodu Yolladığın zaman Ben Çevirmiçi Değildim.  Sağol Var Ol   :heart:

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Foruma konu açmışsın :) beni ilgilendirir tabi tüm üyeleri ilgilendirir o ünlemi çek ordan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...