- Konuyu başlatan
Davetsiz Kişi
Süper Üye
Çalışıyor,GüncelKaç takipçi kazanabilirim hala kulaniliyormu
Çalışıyor,GüncelKaç takipçi kazanabilirim hala kulaniliyormu
Önemli Değileyw hocam hile için saol
Biraz Bekleyiniz.Bana dosyaları dosyaupload gibi sitelere atıp linki atabilecek varmı girmiyour google driveye
cok kullandığındandır.Kayıt yaparken tlf numarası istiyor giriyorum ama doğrulama kodu gelmiyor
telefon no yu birkaç gün bekle.cok kullandığındandır.
Kendi Hesabınla Girmicenki Zaten Söyledimya Okusana Konuyu DüzgünceÇalışıyor Fakat Tek Sıkıntı Senin İns Başkalarına Takip Edip Beğeni Atıyor.
Fake Hesapla Girdikten Sonra Kullanıcı adı soruyor orayada kendi asıl hesabının kullanıcı adını yazıyon yolluyon yani istediğin herhangi bir hesabada atabilirsin.Şimdi biraz kafam karıştı benim. Videoyu izledim ama tam kavrayamadımfake hesap ile hesap açtıktan sonra takip ve beğeni geliyor. Ana hesabımız olan sayfaya nasıl takip ve beğeni geliyor Fake hesap ile girdiğimiz de?
Anladım yani fake hesap bir ara hesap gibi bir şey oluyor sanırım kendi ana hesabın, sağa sola beğeni takip göndermesin diye doğru anladım umarımFake Hesapla Girdikten Sonra Kullanıcı adı soruyor orayada kendi asıl hesabının kullanıcı adını yazıyon yolluyon yani istediğin herhangi bir hesabada atabilirsin.![]()
Rica EderimTeşekkürler, açıklamalar gayet açıklayıcı olmuş çalışıyor. ++
Sistemin Yavaşlığı İnstagramdan Kaynaklıdır.çalışmıyor ve çok yavaş sunucusu. r3klamlar arasında yok olup gidiyorsunuz.