Bak knk sırf bu yüzden ben yazılımcı + hacker (beyaz şapkalı) olmak istiyorum hesap çalan milleti yakalayıp bir daha yapmamaları için ağır şekilde uyarmak ayrıca sosyal platformlar için açıkları kapatmakRica ederim kanka en azından güvenliğini sağlamış oldun sen olmadan kimse giremez. bir teşekkürünü alırım![]()
adam o kadar çalma yollarını bulmuş her ne kadar şifreyi değiştirse bile 2. giriş yöntemi olarak sonucta benim telefondaki koda ihtiyaç duyacak öyle değil mi bunu bilmeyen kaç milyon insan vardır allah bilirEvet çünkü giriş yapınca telefona kod gelecek o kod girilmediği sürece hesaba girilmeyecek.
Kanka hangi biri ile uğraşıcaksın o kadar çok var ki emin ol. devlet bile çok büyük bir suç işlemeyene ellemiyor. önüne geçemezsin teknoloji çağıBak knk sırf bu yüzden ben yazılımcı + hacker (beyaz şapkalı) olmak istiyorum hesap çalan milleti yakalayıp bir daha yapmamaları için ağır şekilde uyarmak ayrıca sosyal platformlar için açıkları kapatmak
2 Adımlı Telefon Doğrulama EkleArkadaşlar instagram hesap çalma olayı mevcut mu şuan ? mevcutsa tam tabanlı korunma yöntemleri nelerdir?
azim ve gayret dostum . ben bugün daha çok ilham aldım bizim forumdan sağolsunlar destek verdiler bi konu açtım kodlamayla ilgili herkes yardım eli uzattı 2 tane kitap spariş ettim 3 tane kurs satın aldım udemy'den gayette faydalılar kitaplar 1 haftaya gelir onlar gelene kadar videolarla yetineceğimistek var imkan yok tayfasındanım![]()
ÜNİ de yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum benim mesleğim bu olucak yani.zamanımız olsa keşke bizde başlasak
Kalbine göre olur inşallah herşey kardeşimÜNİ de yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum benim mesleğim bu olucak yani.
Aynen ama sağlam bi yazılım bölümü kazanabilmem için çok çalışmam lazım kodlama matematik ve mantığa dayalı bir meslek olduğundan dolayı matematik ten iyi net yapmam lazım .Kalbine göre olur inşallah herşey kardeşim
ama işte ben yazılım okuycam zaten ünide o yüzden sıkıntı olmicak benim alanım ve bölümüm olucak yani.üniyi bitirdim ben iş hayatında emin ol vaktin kalmıyor
ingilizce için donanım ve ekipmanlarımı tamamladım ingilizce eğitimimde başladıbaşta ingilizce![]()
mevcut degil öyle birşeyArkadaşlar instagram hesap çalma olayı mevcut mu şuan ? mevcutsa tam tabanlı korunma yöntemleri nelerdir?
aynen katılıyorumingilizce için donanım ve ekipmanlarımı tamamladım ingilizce eğitimimde başladı![]()