insta hesap şifresi bulma nasıl yaplır yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
öncelikle herkese sa insra da bi kullanıcıyı kapatmak istiyorum pek bişeyden anladığı yok zaten şifreyi bulmam lazım

bilgisi olan varsa özelden veya yorumlardan söylerse sevinirim

(umarım bu yaptığım yasak değildir forumda)

edit:Başkasının hesabını bulcam

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hesabı kapatmak istiyorsan spam attırıcaksın şifreyi bulmak istiyorsan ya telefon e posta ile bulursun onlar yoksa destekle iletişime geçebilirsin başka yolu yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
şifreyi bulmak bulmak zor mail veya telefon onayın yoksa

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
program var pahalıya patlar ama :(

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tht gibi sitelerden sosyal mühendisliğini geliştererek kodlamayı öğrenebilrsin ve spam botu yaparsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
pc windowssa vmware üzerinden kali linux kur social engineering tool indir. Sadece insta değil çoğu hesabı çalarsın (tabi yedirmek kolay değildir.)

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Küçük bir program yapar, bir veritabanına bağlar ve kurbanına verebilirsin. Kullanıcı adı ve parolayı girdiği zaman veritabanına düşer ve istediğin gibi çalabilirsin.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Telefon veya sms onaylı hesaplar zordur velev ki iki aşamalı bir hesapsa imkansız derecededir. Bunlar yoksa tek yapabileceğin yöntem sosyal mühendislikle şifreyi bulmaktır örn. kişinin adı doğum tarihi soyadı doğum tarihi tel nosu biliyosan son 4 hanesi gibi gibi bir çok şey üzerine denenebilir. Onun haricinde keylogger diyeceğim ama artık bu devirde antivirüssüz bilgisayar düşünemiyorum ve keylogger olsada pc den instagrama girmediği için nafile anca epostasına girmesini bekler öyle alabilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...