Insta hıle lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
10k hesap lazım bot sıtesı varmı bıldıgınız

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
3 günlük free

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
beğeni atma paralı takipçi falan atılabiliyormu free süre içerisinde ne yapılabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben yakın arkadaşımdan biliyorum oda bana söylemişti parasız 1000 takipçi attım diye yani ben kullanmadım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aga be kusura bakmayın o zaman. Dediğim gibi kullanmadığımdan bilmiyorum

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bulan varsa paylaşsın uygulamasını falan indiriyorum heryere bakıyorum ama acaba anında değil yavaş yavaş falan mı gönderiyor altta hepsini durdur başlat falan varya öyle birşey olabilirmi acaba
Post automatically merged:

ben birkaç birşey buldum heralde yüksek takipçili insta hesaplarını donör olarak kullandırtıcam bakalım birşeyler çıkıcak mı .
NOT: yapmaya çalıştığım şey mesela instanın en yüksek takipçili hesabı selena gomez selena gomezi takip edenler ve edicekler benide takip edicek donör hesap öyle bir şey oluyor anladığım kadarıyla denicem ona göre bilgi vericem size.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bulan varsa paylaşsın uygulamasını falan indiriyorum heryere bakıyorum ama acaba anında değil yavaş yavaş falan mı gönderiyor altta hepsini durdur başlat falan varya öyle birşey olabilirmi acaba
Post automatically merged:

ben birkaç birşey buldum heralde yüksek takipçili insta hesaplarını donör olarak kullandırtıcam bakalım birşeyler çıkıcak mı .
NOT: yapmaya çalıştığım şey mesela instanın en yüksek takipçili hesabı selena gomez selena gomezi takip edenler ve edicekler benide takip edicek donör hesap öyle bir şey oluyor anladığım kadarıyla denicem ona göre bilgi vericem size.
eskıden 1000 takıpcı atıyodum anlık sımdı atan sıte bulamıyorum hepsı hesap calıyo nerdeyse 30 tane zor atılıyor

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ben pek güvenemedim kullanıcı adı ve şifre istiyor çalanıbilir :D

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çoğu site öyle ama şimdi reklam yapmak istemem arkadaşımın paneli var o ucuz birşey karşılığında atıyordu panelden

Üye
6 HİZMET YILI
i want to create multiple accounts of neobux at single Computer.
is it possible ??

Plz Someone help me
if she / he knows about it.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Beyler kazık yemek istemiyorsanız beni dinleyin...
Açın bir tane fake adını istediğiniz şeyi koyun önemli değil ABUZİNDDİN GILLI CABBAR koyun adını
Kullanıcı adı şifre falan koy sonra bir biyografi yaz Seni sevdim seni sevmek için yaz
Sonra bir tane profil fotosu koyun ondan sonra yazın internete insta hile diyen çıkan her siteden giriş yapın fake ile
Kullanıcı adı ile gönderme kısmından ana hesapa gönderin
Çünkü hem çalıyorlar hemde girdiğiniz hesaptan saçma salak takip beğeni yapılıyor sonra insta hesabınızı kilitliyor mal gibi kalıyorsunuz

Üye
7 HİZMET YILI
ogrenısen banada analtsana
Öncelıkle Verecegım LINK Ten Sahte E Postayı Al
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu Instgram Kayıt Ol Kısmana Gırerek Fake Mail Hesap Ac Adını Salla Bısıler Sonra Google Arama Motorunda İnstgram Takıpcı Hıleler Falan Oraya Gırıs Yap Bu Fake Hesapla Sonra Takıpcı Gonderme Kısmından Kendı Oz Sahsı Hesabının Kullanıcı Adını Yazarak Takipçi Göndereblirsin (Kurdugun Fek İnstgram Hesabına Bır Adet Fotograf Koy Profil Resmıne Bıde Mavi Tık Olan 5-6-7-8 Kısıye Takıp Le) Bu Fake Hesapla 200-300 Takıpcı Gonderebılırsın Ve Sonra Kapanır, Yenı Fake E Posta Alırsın Onla Tekrar Bastan Anlatıgım Gıbı Yaparsın Boylece Sahsı Hesabını Botlarla Kasarsın

Diger Sahte Mail'er

Ve Son Olarak Yandex Mail
Telefonsuz Fake Epostalar <3 Bu Kadar Oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...