Satıyorum İnstagram 7000 takipçili hesap satılıktır (UYGUN FİYATA SALARIM) ✅💯👌

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
7000 BOT/TÜRK/ARAP YABANCI HESAPTA HERŞEY VAR ÇOĞU BOT

HESAPTA ÇOK NADİREN 1-2 takipçi düşüş olabiliyor çok fazla bir düşüş olursa hemen artırabilirim

HESAP TEMİZ HATIRLADIĞIM KADARIYLA DAHA ÖNCE HİÇ KAPANMA TEHLİKESİ GEÇİRMEDİ VE ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞİFRE İLE KORUNUYOR

DAHA ÖNCE HİÇ ÇALINMADI TAMAMEN GÜVENLİ🔒 💯

Hesap yeni açılmadı açılış tarihi 2021 olabilir bende hatırlamıyorum hesapta fotoğraflar ve daha önceden paylaşılmış hikayeler var o yüzden bot hesap gibi durmuyor

HESABI BİR İNSAN KULLANMIŞ VE DAHA ÖNCEDEN BEĞENDİĞİ POSTLAR VE ATTIĞI HİKAYELER VS. VAR BUNLARI İSTERSENİZ TEMİZLERİM(Shitpost hesapları gibi bazı hesapların çok sayıda postunu beğenmiş ve kaydetmiş)

Fiyat belli değil siz öneriyorsunuz bana uygun düşerse kabul ederim yada ben bir fiyat önerebilirim

HESABA 1000 TAKİPÇİ DAHA ATTIM 8K OLDU ALAN OLURSA HEDİYE NİYETİNE BİRAZ DAHA BASARIM

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam Önerdiğiniz Veyahut Aklınızdaki Fiyatı Bilmiyorum Ama BOT Olduğundan Dolayı Ve Aktifliği Olmadığından Dolayı Max Verilecek Fiyat 150 TL Olur Çoğu Paneller 1K Takipçiyi 10 TL Gibi Fiyattan Satıyor Düşmeye Karşı Telafili Fiyatınızı Makul Seviyede Verirseniz Elinizde Kalmaz Diye Düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam Önerdiğiniz Veyahut Aklınızdaki Fiyatı Bilmiyorum Ama BOT Olduğundan Dolayı Ve Aktifliği Olmadığından Dolayı Max Verilecek Fiyat 150 TL Olur Çoğu Paneller 1K Takipçiyi 10 TL Gibi Fiyattan Satıyor Düşmeye Karşı Telafili Fiyatınızı Makul Seviyede Verirseniz Elinizde Kalmaz Diye Düşünüyorum
Alıcı mısınız?

Bir kaç sitede 600 liraya gördüm bir sitede de indirimli hali 350 lira indirimsiz hali 750 lira oda 5k takipçi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bot olmasa güzel hesap aslında