İnstagram %90 Garantili Hesap Kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
selam dostlar ben amiral bu gün sizlere instagramda %90 ihtimalle hesap kapatmayı öğreticem bu method çok sağlamdır ve hala iş yapar

1-)ilk olarak taklit hesabınızın olması gerekiyor ama önce kendi instagramınızı silip instagramın 2018 sürümünü apk olarak yüklemeniz gerekmekte çünkü 2018 apk instagram yeni instagrama göre daha kolaydır fazla yormaz sizi indirmek için tarayıcınıza instagram 2018 apk yazmanız yeterlidir

2-) taklit hesabınızı hedef profille aynı yapın ama asla kullanıcı adınızı ellemeyin postlarınızın aynı olmasına gerek yok mesela 4 fotoğrafı varsa rastgele 4 fotoğraf atıp hesabı gizliye alın onun dısında isim biyografi profil fotoğrafı filan aynı yapın

3-) ve taklit hesabındaki tüm kapattığınız hesap bildirimlerini silin ve yarım saat bekledikten sonra cevap yaklaşık 10 saate gelicektir iyi şanslar dilerim...:doge:

Üye
8 HİZMET YILI
hesap kapatmadaki amaç nedir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
hesap kapatmadaki amaç nedir?
Herkesin Amacı Farklıdır Mesela Ben Dinimize Türklere Allaha Küfür Eden Kişilerin Hesabını Kapatırım Diğer Kişi Eski Sevgilisininkini Bu Olay Böyle İlerler İyi Forumlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Instagram'ın bu kadar düşüncesiz olacağını sanmıyorum. Siz rapor ettikten sonra hesabınızda neler yaptığınızı izleyebilir ve profil oluşturma tarihi, profil fotoğrafını değiştirme tarihi, biografi değiştirme tarihi gibi bilgileri veritabanın da saklayacaktır ve ona göre hareket edeceklerdir. Bence bu kadar büyük bir sosyal medya olan Instagram bunu düşünemeyecek kadar, tabiri caizse "aptal" olacağını sanmıyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
Instagram'ın bu kadar düşüncesiz olacağını sanmıyorum. Siz rapor ettikten sonra hesabınızda neler yaptığınızı izleyebilir ve profil oluşturma tarihi, profil fotoğrafını değiştirme tarihi, biografi değiştirme tarihi gibi bilgileri veritabanın da saklayacaktır ve ona göre hareket edeceklerdir. Bence bu kadar büyük bir sosyal medya olan Instagram bunu düşünemeyecek kadar, tabiri caizse "aptal" olacağını sanmıyorum.
Tabiki hesap açılma tarihi önemli ben 2012 hesapla taklit atıyorum ve attığım hesap 97 k bunlara deyinmeyi unuttum teşşekür ederim ama bu methodla 12 hesap uçurdum

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka bence çok fazla spam atarsan o karşı hesaba ve bi küfürünü felan yakalamışsan daha kolay olur ama hesabının kuruluş tarihi takipçin felanda önemli tabii ki

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İyi güzelde o kadar kolay değil hesap kapatma ;)

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İnstagram bu kadar düşüncesiz davranmaz. Bi kere hesap oluşturma tarihlerine baktıkları zaman olay ortaya çıkar.

Üye
8 HİZMET YILI
teşekkür ederim saolun bilgi için
Rica Ederim
Post automatically merged:

Rica Ederim

rica ederim

İnstagram bu kadar düşüncesiz davranmaz. Bi kere hesap oluşturma tarihlerine baktıkları zaman olay ortaya çıkar.
yorumlarda bahsettim hesap tarihi önemli

İyi güzelde o kadar kolay değil hesap kapatma ;)
Diğer methodlarımı görsen hepsi uçuyor bana kolay ;)))

beğendim, güzel taktik.
teşşekür ederim

emin misin? bu kadar kolay mı yani?
evet denedim kesin sonuç vermesede diğer methodlarım kadar sonuç aldım

teşekkür ederim saolun bilgi için
rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...