Instagram Aero'da toplu beğeni yorum ve kaydedilen videoları silme var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Başlıktaki gibi beğendiğim ve yorum attığım, kaydettiğim videoları silmek istiyorum. Beğeniler bölümüne girdiğimde, tek tek seçip toplu şekilde silebiliyorum; bunu biliyorum fakat işime yaramaz çünkü çok fazla video var. Bu yüzden, tümünü seçip aynı anda silmem gerekiyor. Aero'da Instagram'da böyle bir özellik var mıdır? Belki kullananlar bir bakabilir mi? Ona göre Aero indireceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bunun herhangi bir yolu olduğunu sanmıyorum email olarak isteğini instagrama sunarsan yardımcı olabilirler ama

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aero kullanıyorum ancak böyle bi ayar mevcut değil yani

Üye
2 HİZMET YILI
Aero Instagram da böyle bir özellik mevcut değil ama belki internet üzerinden bu isteğinizi yerine getirecek bir tool falan bulabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Aero Instagram da böyle bir özellik mevcut değil ama belki internet üzerinden bu isteğinizi yerine getirecek bir tool falan bulabilirsin
Tool kesin vardır ama bulamıyorum eskiden hep görüyordum sağ tık atıp incele diyorduk açılan yere gerekli kodları yazınca istediğimiz her şeyi yapabiliyorduk

bunun herhangi bir yolu olduğunu sanmıyorum email olarak isteğini instagrama sunarsan yardımcı olabilirler ama
İnstagramın desteği çok güzel milyarlarca kullanıcısı olup e mail atınca bot değil gerçek bir insan geri dönüş yapıyor ve sorun çözülüyor ama mail attım 1 haftadır dönüş yok yoğunluk var sanırım

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba, bu konu hakkında bilgi bulabildiniz mi? Konuya geri dönüş sağlar mısınız? @FatihxPubg.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba, bu konu hakkında bilgi bulabildiniz mi? Konuya geri dönüş sağlar mısınız? @FatihxPubg.

Hayır, Aero Instagram'da öyle bir özellik yok ama toplu beğeni silme için de herhangi bir program veya bir çözüm bulamadım. Instagram destek ekibine de yazdım ama geri dönüş sağlanmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...