Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım beni takip ediyor normalde takip bölümünden girip baktığımda en üstte ismim olması gerekiyor lakin yok herkes de durum böyle farklı cihazlardan denedim lakin cevap bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
Problem o anlık oluşmuş instagramın kendi sorunu olabilir lakin şu an bende öyle bir sorun yok veya instagramınız güncel olmayabilir bunun sebebi ise aeroinsta vb. İnstagram clone programları kullanmanız veya telefonunuzun instagramın son sürümünü desteklememesi olabilir, ayrıca bilgisayardan kontrol etmeyi de deneyebilirsiniz
Problem o anlık oluşmuş instagramın kendi sorunu olabilir lakin şu an bende öyle bir sorun yok veya instagramınız güncel olmayabilir bunun sebebi ise aeroinsta vb. İnstagram clone programları kullanmanız veya telefonunuzun instagramın son sürümünü desteklememesi olabilir, ayrıca bilgisayardan kontrol etmeyi de deneyebilirsiniz