Onaylı Üye
İnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???
Bundan 2 ay önce gizli hikaye izleme uygulaması yüklemiştim 2 aydır sıkıntı yoktu ama bot istekleri gelmeye başladıDaha öncesinde böyle bir servis kullanmış mıydın ?
Yok öyle değil bi program yüklemiştim hikayelere bakmak için ondan olduğundan şüpheleniyorum isntagram hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama yeni hesap açınca bot gelmeye devam edermi? telefonun ip sini mi aldılar acabao tür sitelere girdiğin için olabilir ya da biri senin hesaba kasıtlı olarak bot atıyordur başka açıklaması yok çünkü
o bot hesaplar sadece senin hesabına musallat olmuş başka bir yerlerden çerez indirirken yada onay verirken dikkat etBundan 2 ay önce gizli hikaye izleme uygulaması yüklemiştim 2 aydır sıkıntı yoktu ama bot istekleri gelmeye başladı
Post automatically merged:
Yok öyle değil bi program yüklemiştim hikayelere bakmak için ondan olduğundan şüpheleniyorum isntagram hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama yeni hesap açınca bot gelmeye devam edermi? telefonun ip sini mi aldılar acaba
o uygulama yüzünden olmuştur. Uygulamayı kaldır şifreyi değiştir yeterli yeni hesap açmakla uğraşmaBundan 2 ay önce gizli hikaye izleme uygulaması yüklemiştim 2 aydır sıkıntı yoktu ama bot istekleri gelmeye başladı
Post automatically merged:
Yok öyle değil bi program yüklemiştim hikayelere bakmak için ondan olduğundan şüpheleniyorum isntagram hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama yeni hesap açınca bot gelmeye devam edermi? telefonun ip sini mi aldılar acaba
Kötü niyetli kişiler ise sayfanızı manipüle etmek, zarar vermek, erişim/etkileşimlerinizi düşürmek için sizden habersiz hesabınıza bot takipçi gönderimi yapıyorlar.Böyle durumlar için hesabını gizlemen kafi.iyi günler efem.İnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???
hesabını gizliye alİnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???