İnstagram bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Daha öncesinde böyle bir servis kullanmış mıydın ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
o bana da oldu onun çözümü yok galiba ya

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
o tür sitelere girdiğin için olabilir ya da biri senin hesaba kasıtlı olarak bot atıyordur başka açıklaması yok çünkü

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Daha öncesinde böyle bir servis kullanmış mıydın ?
Bundan 2 ay önce gizli hikaye izleme uygulaması yüklemiştim 2 aydır sıkıntı yoktu ama bot istekleri gelmeye başladı
Post automatically merged:

o tür sitelere girdiğin için olabilir ya da biri senin hesaba kasıtlı olarak bot atıyordur başka açıklaması yok çünkü
Yok öyle değil bi program yüklemiştim hikayelere bakmak için ondan olduğundan şüpheleniyorum isntagram hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama yeni hesap açınca bot gelmeye devam edermi? telefonun ip sini mi aldılar acaba

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bundan 2 ay önce gizli hikaye izleme uygulaması yüklemiştim 2 aydır sıkıntı yoktu ama bot istekleri gelmeye başladı

Yok öyle değil bi program yüklemiştim hikayelere bakmak için ondan olduğundan şüpheleniyorum isntagram hesabımı kapatmayı düşünüyorum ama yeni hesap açınca bot gelmeye devam edermi? telefonun ip sini mi aldılar acaba
o bot hesaplar sadece senin hesabına musallat olmuş başka bir yerlerden çerez indirirken yada onay verirken dikkat et

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

o uygulama yüzünden olmuştur. Uygulamayı kaldır şifreyi değiştir yeterli yeni hesap açmakla uğraşma

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hesabın herkese açıksa gizli yap dostum

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
daha onceden bot attiysan o tür sitelere girdiysen ondandir yada baskasi hesabını kapatmasi icin atiyordur .
bunun icin bir cozüm yoktur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence birinin bot atması ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Az çok farkındasındır belki gündelik baktığın videolar ya da ne bileyim resimler doğrudan ön planda bakıyor ve vs siteler falan olan bot hesapları görüyorsun. Aynısı bendede oluyor hikaye attığım zaman görüyorum garip bir olay ve arada hiç anlamıyorum. İki faktörlü doğrulama açık olmasına rağmen nadir bazen birilerini takip etmeye geçiyor her zaman değil ama nadir oluyor

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba tek çözümü kullanıcı adınızı ve şifrenizi değiştirmek olacak yoksa bu istekelr devam eder .

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
Instagrm hesabin bazi sitelerde blackliste alınmış olabilir ve durmadan bot basiliyo olabilir

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
İnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???
Kötü niyetli kişiler ise sayfanızı manipüle etmek, zarar vermek, erişim/etkileşimlerinizi düşürmek için sizden habersiz hesabınıza bot takipçi gönderimi yapıyorlar.Böyle durumlar için hesabını gizlemen kafi.iyi günler efem.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kullanıcı adını değiştirirsen bi ihtimal kurtulabilirsin onun dışında kurtulamazsın maalesef

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bro kullanıcı adını ve şifreni değiştirdikten sonra problem kalmayacak.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Gizli profil, gizli profil hikaye izleme gibi programları kullanma. Hesabın çalınması ilk ihtimal 2. ihtimal ise böyle olaylar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
banlanırsın kanka bilgin olsun instagram algoritması çok zeki

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Havuz mantığı içeren sitelerden birine giriş yapmış olabilirsin bence hesabının güvenlik kontrollerini sağla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...