birileri hesabına bot atıyordur veya daha önceden ilişiğin olduysa ondan da kaynaklı olabilirİnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???
Bots started following me on Instagram, my follow request list is always full of bots, does anyone have a solution for this???
eğer instagram bot takipçi uygulaması kullandıysan veya böye şeyler denediysen olabilir eğer yapmadıysan pc üzerinden instagrama girip 3.part yazılımları kaldırabilirsinİnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???
google de vardi bakmani öneririmİnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???
eğer önceden bot basmışsan oluyor basmamışsan bilmiyorum broİnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???
yapabileceğin birşey yok hesabını gizlide kullan. biri sana bot basmış. çok rahatsız olduysan başka bir hesaba geçince devam etmez.İnstagramdan beni botlar takip etmeye başladı takip isteği listem hep bot doluyor bunun için bir çözümü olan varmı???