İnstagram DM'den gelen mesajları otomatik yanıtlama botu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar teknoloji sayfası kurdum İnstagram'dan. Acaba sayfama otomatik olarak örnek mesela bana biri DM yoluyla 3000 TL PC toplama yazınca otomatik olarak 3000 TL hazır sistem önerilerini otomatik yazacak bir bot var mı? FaceBook'da böyle şeyler vardı birşey yazınca otomatik cevaplanıyordu. Dediğim şey hızlı yanıt değil bir bot otomatik gelen mesajları cevaplayacak. Yardım edenden Allah 1000 kere razı olsun bir türlü bulamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İnternette bu tür birkaç bot var ama hiç denemedim bence bilen birisini bekle virüs falan bulaştırma.

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar lütfen foruma bugün kayıt oldum konu dışı mesaj yazmayın acil ihtiyacım var.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar teknoloji sayfası kurdum İnstagram'dan. Acaba sayfama otomatik olarak örnek mesela bana biri DM yoluyla 3000 TL PC toplama yazınca otomatik olarak 3000 TL hazır sistem önerilerini otomatik yazacak bir bot var mı? FaceBook'da böyle şeyler vardı birşey yazınca otomatik cevaplanıyordu. Dediğim şey hızlı yanıt değil bir bot otomatik gelen mesajları cevaplayacak. Yardım edenden Allah 1000 kere razı olsun bir türlü bulamadım.
Birinin botu yazması gerek phyton veya c# ile yazılabilir ama zahmetli çok zahmetli iş bedavaya böyle bir hizmet bulamazsın 600 ile 3K arası değişiyor piyasadaki bot syısı öte yandan birine yazdırabilirsin de botu

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk klas game de satılıyor Insta Space aylık 125 tl tam aradığıın bot işini görür

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
[roman

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadasım bosuna arama zaten arasanda bu forumda bulamazasın ılngılızce yazarak arastır ustelık pek mantıklı gıbı gelmedı bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...