Seçkin Üye
Merhaba, bundan 3-4 yıl falan önce veya daha fazla Instagram hesabıma girerken VPN ile girmiştim. Hesap kilitlenmiş ve şüpheli bir yerden girildiği için girişi doğrulamak için Gmail adresine kod gönderilmiş, sonra ben de anlamayıp kodu girmedim. Instagram'a da girmedim 3-4 gün ya da daha fazla. Birkaç gün sonra bu olayı unutup Gmail hesabını silmiştim, sonra Instagram hesabıma girmeye çalıştığımda hesaba girebilmek için Gmail'e gelen kodu girmem gerekiyordu fakat Gmail silinmişti. Üzerinden uzun zaman geçtiği için de maili kurtarma seçeneğini kullanamıyordum, sonra aynı adla tekrar mail adresi açmaya çalıştım fakat bu ad alınmış dedi. Sonra ben de o maile mesaj attım fakat Google böyle bir mail adresi yok dedi, anlamadım ben de.
Bu arada hesap Facebook hesabıma bağlıydı. Facebook kullanarak hesaba giriş yapmaya çalıştığımda da Gmail istiyor. Meta hesaplar merkezinde hesap var fakat mail adresini falan değiştiremiyorum, yardım eder misiniz?
Bu arada hesap Facebook hesabıma bağlıydı. Facebook kullanarak hesaba giriş yapmaya çalıştığımda da Gmail istiyor. Meta hesaplar merkezinde hesap var fakat mail adresini falan değiştiremiyorum, yardım eder misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri: