İnstagram Fake Hesap Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar Arkadaşlar ;

İnstagramda fake hesap devamlı tehdit ediyor beni ama devamlı bunu bir türlü bulamıyorum olayı ailemden dolayı hukuki sürece taşıyamıyorum bunu öğrenebilirim şifremi unuttummudan mail gönderimi gerçekleştirdim fakat kimsenin mailiyle karşılaştırma sağlayamadım aynı zamanda g mailim birinin eline geçti geri alamamaktayım alsam o giren telefonun mac adresine ulaşabilirmiyim konu için desteğinizi rica ederim

İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
gmail yoluyla ınsagram kurucu ile iletişme gec en en 48 saat cevap gelir

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Ne olursa hem ailenden hem de hukuki destekten yardım almalısın bu şekilde olayı çözmen çok zor dostum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İnstagram destek ekibine bu sorunu iyi bir dille aktarıp ilgili hesabı da paylaş onlarla bir çözüm bulurlar mı bilmiyorum ama tehdit olayının en kolay çözümü hukuki süreçtir o da ailenden dolayı bir tık problem oluyomuş

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun 2 faktörlü kimlik doğrulaman olmadığı için böyle bir sorunlar karşılaştın o hesabı almak artık zor Email adreside aynı sekilde olduğunu düşünüyorum gizli sorun veya telefon numaran kayıtlıysa Email alma şansın var.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Eğer ağır hayati tehditler alıyorsan bence hukuki yola başvur. Neticede burası Türkiye artık kimsenin kimseye affı yok.

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kesinlikle böyle bir şey var ise hukuki yollara başvurmanı öneririm devir eskisi gibi değil kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tehdit derken neyden bahsettiğini anlamadım ama hukuki olarak bu yasak. yani ailene danışmalısın

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
knk konu her ne olursa olsun tehdidin şakası yok bence ailene danış öldürmezler yani

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Gmailini geri alabilirsin, şifre sıfırlamada en son kullandığın şifreyi yaz, önceden açık olan telefoundan gir ip adresin ve kullandığın modem aynı olsun direk doğruluyor, telefon numaranı kurtarma mailini silmiş olsa da geri alabilirsin. Geri alırsan giren kişinin mac adresine değil ama girdiği konuma cihaz ismine ulaşabilirsin.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bütün hesapların kimlik onaylı olması gerekiyor

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
herkesin yaptığı bir hatayı yapmışsın, instagram kullanıp 2 aşamalı doğrulamayı kullanmayanlar var yıl 2023, umarım bir yolunu bulursun geçmiş olsun

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilişim suçları dışında kimse bulamıyor diye biliyorum

Üye
2 HİZMET YILI
Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunmanı tavsiye ediyorum bu şekilde çözmen zor

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gıt sıkayetcı ol kardesım bedava para :D :lolnad:

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anlamadığım nokta tam olarak şu, madem kişiyi şikayet edemiyorsunuz ailesel problemlerden ötürü kişiye ulaşım sağladıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? Fiziki bir tehdit unsuru mu yoksa sizde mi o'nu tehdit edeceksiniz? Bu tip şeylerle uğraşmaya gerek yok. Tehdit boyutu "seni öldürürüm, seni şöyle yaparım, böyle yaparım" dan öteye gidemiyorsa, yani sözlü bir biçimde tehdit var eylem yok ise uğraşmaya bile gerek yok. Hesabı engelleyin, kişinin adına üreyen yeni hesapları da engellemeye basın. Harici olarak raporlayın. Uğraşmaya değecek bi'mesele değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...