İnstagram Fotoğraf Kalitesi Düşüyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar instagrama fotoğraf atarken fotoğrafın kalitesi ne kadar güzel olursa olsun attıktan sonra düşüyor lightroomdan ayar yapıp çözünürlüğünü boyutunu çözsem bile bu ünlüler falan ne ile nasıl bir şekilde instagramı fotoğrafı yüklüyorlar da hiç kalite kaybı almadan profile atıyorlar yardımlarınızı bekliyorum

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
öyle bir şey olamaz muhtemelen o kullandığın program düşürüyordur o program ayarlarından bak derim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
fotoğrafı nereden paylaşıyorsun bilgisayar üzerinden mı telefondan mı

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
öyle bir şey olamaz muhtemelen o kullandığın program düşürüyordur o program ayarlarından bak derim
instagramın fotoğraf attığında kalite düşürdüğünü normal ayarlarda herkes biliyor tarzı bir şey bir sürü tartışma konu başlıkları bile dolaşıyor sosyal medya da kullandığım program bunu düzeltmek için söylenilen en sık şey onu yapmama rağmen kalite düşürdüğünü söylemeye çalıştım
Post automatically merged:

fotoğrafı nereden paylaşıyorsun bilgisayar üzerinden mı telefondan mı
telefon

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar instagrama fotoğraf atarken fotoğrafın kalitesi ne kadar güzel olursa olsun attıktan sonra düşüyor lightroomdan ayar yapıp çözünürlüğünü boyutunu çözsem bile bu ünlüler falan ne ile nasıl bir şekilde instagramı fotoğrafı yüklüyorlar da hiç kalite kaybı almadan profile atıyorlar yardımlarınızı bekliyorum
Telefonunuzla alakalı bir sorun vardır. bende yüklüyorum ama herhangi bir kalite kayhbım olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Save for web sonra PNG 24 alıcaksın kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İnsta ya ne yaparsana yap zaten o kalite düşücek ünlülerin hesapları özel hesap olduğu için öyle ünlü olmayanların yaptığı fotoğraflar da efektli fotoğraflar

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ünlüleri bilmiyorum belki mavi tikle ilgilidir ama normal kullanıcılarda maalesef ki kalite kaybı oluyor. Adamlar da haklı herkes 20 mb fotoğraf atarsa sistem çöker.

Üye
7 HİZMET YILI
bir çok telefonla denedim ufakta olsa oluyor
uzun ve kaliteli video yüklerken instegram zaten uyarıyor kalitenin düşürüleceğini söylüyor ama fotoğraf için aynı şeyi diyemiycem ben sorun yaşamadım ama merakta etmedim değil. bi araştırayım belki faydalı birrşeyler buluruz
Post automatically merged:

bir çok telefonla denedim ufakta olsa oluyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteyi bi ziyaret et belki bi faydası olur. ayrıca fotoğraf kalitesini eyer photoshop tecrübeniz varsa kaliteyi yükseltebilrsiniz. veya buna benzer programlarla

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Snapseed kullanmanızı oneririm hemde kullanması kolay

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu sorun bende de vardı direk instagramdan paylaşmayacaksın galerinden paylaşacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
instagramplus modlu apk vardı öyle atınca kalite düşmüyor. hikayelerde özellikle fark oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kardeş mobilden atıyorsan telefonun android ise instaero yüklemeni tavsiye ederim birçok özelliği var aklına gelebilicek birçok şey fotoğraf kalitesini de düşürmeden atıyor .

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kendi telefoununda sıkıntı olabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...