Süper Üye
instagramın fotoğraf attığında kalite düşürdüğünü normal ayarlarda herkes biliyor tarzı bir şey bir sürü tartışma konu başlıkları bile dolaşıyor sosyal medya da kullandığım program bunu düzeltmek için söylenilen en sık şey onu yapmama rağmen kalite düşürdüğünü söylemeye çalıştımöyle bir şey olamaz muhtemelen o kullandığın program düşürüyordur o program ayarlarından bak derim
telefonfotoğrafı nereden paylaşıyorsun bilgisayar üzerinden mı telefondan mı
Telefonunuzla alakalı bir sorun vardır. bende yüklüyorum ama herhangi bir kalite kayhbım olmuyorMerhaba arkadaşlar instagrama fotoğraf atarken fotoğrafın kalitesi ne kadar güzel olursa olsun attıktan sonra düşüyor lightroomdan ayar yapıp çözünürlüğünü boyutunu çözsem bile bu ünlüler falan ne ile nasıl bir şekilde instagramı fotoğrafı yüklüyorlar da hiç kalite kaybı almadan profile atıyorlar yardımlarınızı bekliyorum
bir çok telefonla denedim ufakta olsa oluyorTelefonunuzla alakalı bir sorun vardır. bende yüklüyorum ama herhangi bir kalite kayhbım olmuyor
uzun ve kaliteli video yüklerken instegram zaten uyarıyor kalitenin düşürüleceğini söylüyor ama fotoğraf için aynı şeyi diyemiycem ben sorun yaşamadım ama merakta etmedim değil. bi araştırayım belki faydalı birrşeyler buluruzbir çok telefonla denedim ufakta olsa oluyor
bir çok telefonla denedim ufakta olsa oluyor
Bu sorun bende de vardı direk instagramdan paylaşmayacaksın galerinden paylaşacaksınMerhaba arkadaşlar instagrama fotoğraf atarken fotoğrafın kalitesi ne kadar güzel olursa olsun attıktan sonra düşüyor lightroomdan ayar yapıp çözünürlüğünü boyutunu çözsem bile bu ünlüler falan ne ile nasıl bir şekilde instagramı fotoğrafı yüklüyorlar da hiç kalite kaybı almadan profile atıyorlar yardımlarınızı bekliyorum
pics art yükle resmi hem ordan düzenlersin hem de instagram da paylaş linki ile direk kalite dğşmeden paylaşımını yapabilirsinfotoğrafı yüklüyorlar da hiç kalite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?