Uzman Üye
Arkadaslar artik hic bir sitede user kalmadi bilen guzel site varmi takipci sitesi artik bir el atin ya
Vallah çok haklısın takipçi olunca ne oluyor sankiher şeyin hilesini anlarımda takipçi hilesi aramak bence Zavallıların işi ben mutlu olmam açıkçası çünkü biliyorum ki tek tıklama ile bunca takipçi sayısına eriştim
Böyle insanların 2 farklı düşüncesi olur
1.Yaşasınnnn bende ünlüyüm artık ınstagram da 400.000 takipçim var ünlüyüm
2. olarak çevresinden yeteri ilgi ve sevgiyi görmüyorlardır başka ne sebeple insan takipçi hilesi ister ki?
Birakta orasina ben karar vereyim eger cevap vermiceksen konumdan defolurmusun sorumu cevaplamicaksan seni ilgilendirmezher şeyin hilesini anlarımda takipçi hilesi aramak bence Zavallıların işi ben mutlu olmam açıkçası çünkü biliyorum ki tek tıklama ile bunca takipçi sayısına eriştim
2. olarak çevresinden yeteri ilgi ve sevgiyi görmüyorlardır başka ne sebeple insan takipçi hilesi ister ki?
yorum kasmak mı sen iyi misin foruma ne sıklık ile yorum yazdığıma bak istersen boş yapma.Birakta orasina ben karar vereyim eger cevap vermiceksen konumdan defolurmusun sorumu cevaplamicaksan seni ilgilendirmez
Post automatically merged:
Arkadaslar bos yorum yapacaklar yapmasin kendisine saklasin fikirlerini yorum kasmak icin gelmeyin suraya yeter artik
Bende arada giriyorum konuma yazmassan sevinirimyorum kasmak mı sen iyi misin foruma ne sıklık ile yorum yazdığıma bak istersen boş yapma.
Userleri varmiKardeşim benim kullandığım siteler şunlar:
instazero.com
klastakipci.com
takipapp.com
4takipci.com
instakipcim.net
begeni.vip
merak etme zihnimde bile sana yer vermiyorum.Bende arada giriyorum konuma yazmassan sevinirim
Post automatically merged:
Userleri varmi
Belli canimmerak etme zihnimde bile sana yer vermiyorum.
2. si benim :/her şeyin hilesini anlarımda takipçi hilesi aramak bence Zavallıların işi ben mutlu olmam açıkçası çünkü biliyorum ki tek tıklama ile bunca takipçi sayısına eriştim