İnstagram Hacklemeyi Bilenler İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
beyler bilenler varsa bana ÖMden yazarsa sevinirim

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bizede yazarsa sevinirim benimde yapmam gereknler var öğreten varmı adam gibi? (Öm gelin)

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Instagram çalmanın kafadan 3 yolu var.
1.olarak instagramın veritabanına sızmayı deneyebilirsin ki neredeyse imkansız olacaktır.
2.olarak brute force (deneme yanılma) yapabilirsin çıkma ihtimali düşüktür ayrıca çok uzun süren bir işlemdir.
3.olarak en kolayı sayılabilecek sosyal mühendislikle çalabilirsin. bu konuda çok fazla internette konu var o yüzden ayrıntıya girmiyorum. (kişiye yakınlaşma ,sahte instagram, instagram takipçi sitesi vb)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Instagram çalmanın kafadan 3 yolu var.
1.olarak instagramın veritabanına sızmayı deneyebilirsin ki neredeyse imkansız olacaktır.
2.olarak brute force (deneme yanılma) yapabilirsin çıkma ihtimali düşüktür ayrıca çok uzun süren bir işlemdir.
3.olarak en kolayı sayılabilecek sosyal mühendislikle çalabilirsin. bu konuda çok fazla internette konu var o yüzden ayrıntıya girmiyorum. (kişiye yakınlaşma ,sahte instagram, instagram takipçi sitesi vb)
adam yazmış deneyin sosyal mühendislikle ben çalıyordum bazende script kulanıyordum ama gerçek hack istiyorsanız veri tabanı zor iş davalık bile ola bilirsiniz ama başka yöntemlerid evar bu işin aşırı zor ama ödülü zevkli ben 5 yıldır bu işin içind eolduğumdan biliyom çoğu şeyi

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Direkt olarak şifre bulmanın 2 yöntemi var ya açıklardan faydalanıp veritabanına gireceksiniz yada brute force yapacaksınız. facebook şirketinin alt uygulamasının veritabanına girmek de hem yürek hem çok fazla bilgi ister.

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşım Sana Kesin Bir Şekilde Ortak Ağlarda İnstagram Facebook Twitter gibi sosyal platform hesaplarını çalmayı öğretebilirim

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya instegram çalmak imkansız unutun gitsin. ha çalan varsa gelsin parayla vericem

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
alabilen varsa gelsin para vericem

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bir sitede gördüm, istagramın kendi profilini çalmış, şimdi arıyorum onu ama bulamıyorum, yemin ederim gördüm, siz diceksiniz kanıt nerede diceksiniz ama bulamıyorum onu. Bunu 2-3 hafta önce görmüştüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...