- Yasaklandı
adam yazmış deneyin sosyal mühendislikle ben çalıyordum bazende script kulanıyordum ama gerçek hack istiyorsanız veri tabanı zor iş davalık bile ola bilirsiniz ama başka yöntemlerid evar bu işin aşırı zor ama ödülü zevkli ben 5 yıldır bu işin içind eolduğumdan biliyom çoğu şeyiInstagram çalmanın kafadan 3 yolu var.
1.olarak instagramın veritabanına sızmayı deneyebilirsin ki neredeyse imkansız olacaktır.
2.olarak brute force (deneme yanılma) yapabilirsin çıkma ihtimali düşüktür ayrıca çok uzun süren bir işlemdir.
3.olarak en kolayı sayılabilecek sosyal mühendislikle çalabilirsin. bu konuda çok fazla internette konu var o yüzden ayrıntıya girmiyorum. (kişiye yakınlaşma ,sahte instagram, instagram takipçi sitesi vb)
reis bununla ilgili direkt konu aç bence ? bir kişiye değil bin kişiye öğretmiş olursun.Arkadaşım Sana Kesin Bir Şekilde Ortak Ağlarda İnstagram Facebook Twitter gibi sosyal platform hesaplarını çalmayı öğretebilirim
Hacking Konusu Açmak Yasak Diye Biliyorumreis bununla ilgili direkt konu aç bence ? bir kişiye değil bin kişiye öğretmiş olursun.
he tamam reis, bilmiyordum.Hacking Konusu Açmak Yasak Diye Biliyorum
bana öğretirmisin ?Arkadaşım Sana Kesin Bir Şekilde Ortak Ağlarda İnstagram Facebook Twitter gibi sosyal platform hesaplarını çalmayı öğretebilirim