Instagram çalmanın kafadan 3 yolu var.
1.olarak instagramın veritabanına sızmayı deneyebilirsin ki neredeyse imkansız olacaktır.
2.olarak brute force (deneme yanılma) yapabilirsin çıkma ihtimali düşüktür ayrıca çok uzun süren bir işlemdir.
3.olarak en kolayı sayılabilecek sosyal mühendislikle çalabilirsin. bu konuda çok fazla internette konu var o yüzden ayrıntıya girmiyorum. (kişiye yakınlaşma ,sahte instagram, instagram takipçi sitesi vb)
Instagram çalmanın kafadan 3 yolu var.
1.olarak instagramın veritabanına sızmayı deneyebilirsin ki neredeyse imkansız olacaktır.
2.olarak brute force (deneme yanılma) yapabilirsin çıkma ihtimali düşüktür ayrıca çok uzun süren bir işlemdir.
3.olarak en kolayı sayılabilecek sosyal mühendislikle çalabilirsin. bu konuda çok fazla internette konu var o yüzden ayrıntıya girmiyorum. (kişiye yakınlaşma ,sahte instagram, instagram takipçi sitesi vb)
adam yazmış deneyin sosyal mühendislikle ben çalıyordum bazende script kulanıyordum ama gerçek hack istiyorsanız veri tabanı zor iş davalık bile ola bilirsiniz ama başka yöntemlerid evar bu işin aşırı zor ama ödülü zevkli ben 5 yıldır bu işin içind eolduğumdan biliyom çoğu şeyi
Direkt olarak şifre bulmanın 2 yöntemi var ya açıklardan faydalanıp veritabanına gireceksiniz yada brute force yapacaksınız. facebook şirketinin alt uygulamasının veritabanına girmek de hem yürek hem çok fazla bilgi ister.
Bir sitede gördüm, istagramın kendi profilini çalmış, şimdi arıyorum onu ama bulamıyorum, yemin ederim gördüm, siz diceksiniz kanıt nerede diceksiniz ama bulamıyorum onu. Bunu 2-3 hafta önce görmüştüm.