Seçkin Üye
daha önce 3ten fazla açmamıştırım ayrıca farklı cihazda denedim ama olmuyorBir telefondan çok fazla hesap açınca telefonu banlıyor bu yüzden başka cihazdan aç sonra kendi telefonundan gir (VPN kullanarak yapma yine ban atıyor.)
hata tam olarak ne
olmuyor kanka farklı farklı mail adresi denedimBan yemissin kardeşim. Başka e mail den acman lazım
idk but i need helpI think instagram dosent allow too many devices.
Benim de başıma geldi yaptım olduolmuyor kanka farklı farklı mail adresi denedim
bende anlamıyorum facebookta 15 tane hesap hepsini ayakta tutarsınya bu instagram facebookum değilmi Nasıl Facebooktan Daha Güvenlikli ben anlamış Değilim telefonumdan Arkadaşın Instasına Girelim Dedik 2.Gün kendi Hesabıma girdim sonrasında arkadaşın hesabına tekrar girmedi ne saçmalıksa
yaptığın mesaj kasmak spam ban sebebi bu arada otomatik birleşiyor onlar kankamlkhj
Post automatically merged:
asd
asd
afdfggdffdg
a
aa
i will tryi think its problem your ip thats why try some day later or try vpn
denedim olmuyor kankae posta degistir veya kullanıcı degistir kardeşim
kullanımdadır kanka degistricen kaydolmuyo diye bir şey olmaz 0 dan eposta falan telefondenedim olmuyor kanka
e yaptım 0 gmail açtım farklı telefon girdim yine aynı hatayı verdim ama farklı internetten denediğimde oldukullanımdadır kanka degistricen kaydolmuyo diye bir şey olmaz 0 dan eposta falan telefon
hangi destaylar istediğinizi söylerseniz atabilirim ama pek fazla ayrıtılı değil gibidetaylı bir sorun anlatılsa halledilir.
olmadı aynı hataVpn kullanıp denermisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?