Satıyorum Vodafone Sınırsız İnternet Hakkı Kazanma

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İllegal veya ücretsiz bir durum yok vodafone yanımda üzerinden belirli şekilde paket alarak internetinizi sınırsız hale getirebilirsiniz.
Vodafone bu hizmet için aylık (4 hafta) 120tl almaktadır (Ben almıyorum kendiniz vodafone her ay yanımda üzerinden ödeyeceksiniz). İnternet sınırsız kullanabilirsiniz. İnternet hızınız aynı şuanda telefonunuzda kaç alıyorsanız.
Not: Ping in önemli olduğu oyunlarda oyun oynamanız zor ping sorunu olabilir örn lol mobil gibi oyunlarda sorun çıkabilir.

Film izleyebilir youtube instagram gibi sitelerde gezebilirsiniz hiçbir sorun çıkarmaz.
Psiphon pro gibi saçma ve interneti yavaşlatan bir yöntem değil. İllegal değil başınıza sorun çıkarmaz.

Gerekli şartlar:
Faturasız hat olmalı faturalı olursa sorun çıkıyor ama durma özelliği varsa belki olabilir.
Kullandığınız hat içerisinde internet olmamalı olursa biter.
Eğer mevcut cihazınızdan çevrenize internet paylaşımı yapmak istiyorsanız cihaz rootlu olmalı.
Türkiye sınırları içerisinde geçerli.

2 Yıldır birçok farklı cihazda kullanıldı.

Fiyat 1 kez al sınırsız kullan 300tl ödeme iban.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok değişik var mı böyle bişey cidden
gerçekten var ama interneti normal kullananlar için satın almaya gerek yok daha çok wifisi olmayıp internete ihtiyaç duyanlar için mesela biz erkek öğrenci yurdunda fatura ödemektense 1 telefondan bunu yapıp modem gibi kullanıyorduk 1 ayda 800gb kullanmıştık yani bu tarz durumlar için iyi

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Parasız öğretebilecek var mı türk telekom için

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI