İnstagram Hesabım Çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Son Zamanlarda Discord dan Yazdığım Şeylerin Çoğu Çalınıyor
mesela instagram hesabım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben bır dıscorda troll yapmaya gıtmıstım reklam R'Klam yaptıgım ıcın bır odaya cektıler adam senın bı gecmısıne bakım dedi

2 günde girdıgım tum herşeyi saydı nasıl yaptı bılmıyorum ama adamla hıcbır baglantım yoktu
Yani sadece sende değil ama benım hesap calınma gibi bir durumum olmadı

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
zamanında ts3 kullanırken adamın biri pc me girip c den bişeyler sildim bak bakıyım demişti aw cou c di boşaltmış bildiğin her şeyi silmiş sonra dedim qral naptın cs1.6 oynuyoıruz o sıralar dedikine seni affettim herşeyi geri yüklüyorum pc restle gel dedi sonra dayı diyordum adama ortalıktan kayboldu nasıl yaptı bilmiyorum ama ortalıkta garip hackerler dolaşıyor dikkatli olun :D

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Discord'da bir sunucuda yetkili iseniz yapılan loglar adminler tarafından gözlemlenebilir. Hesabının çalınmasıda tokenini biri ele geçirmiş olabilir şifreni değiştirsende token sabit kalır. Bunun çözümü yeni hesap kurmaktır veya discord support'la iletişime geçip token yeniletmek istediğini söyle ardından bütün oturumlar kapanacaktır ve o token geçersiz kılınacaktır. Bilgisayarın rat,keylogger yemiş olabilir. Başka bir şekilde hesaplarınız çalınamaz zaten hesap bilgilerinizi not olarak bir yerde değil aklınızda tutun. Bu arada yapılan loglar sadece o server içindir Ör: yiitgven7x adlı kullanıcı xxx isimli kullanıcıyı muteledi
vs..

Bu arada yukarıda yazan arkadaşlar güzel sallamasyon hikayeler uydurmuşsunuz tebrik ederim.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayara Format Attım ve Bu Site Dışında Hile İndirmeyeceğime Ant İçtim
Post automatically merged:

Discord'da bir sunucuda yetkili iseniz yapılan loglar adminler tarafından gözlemlenebilir. Hesabının çalınmasıda tokenini biri ele geçirmiş olabilir şifreni değiştirsende token sabit kalır. Bunun çözümü yeni hesap kurmaktır veya discord support'la iletişime geçip token yeniletmek istediğini söyle ardından bütün oturumlar kapanacaktır ve o token geçersiz kılınacaktır. Bilgisayarın rat,keylogger yemiş olabilir. Başka bir şekilde hesaplarınız çalınamaz zaten hesap bilgilerinizi not olarak bir yerde değil aklınızda tutun. Bu arada yapılan loglar sadece o server içindir Ör: yiitgven7x adlı kullanıcı xxx isimli kullanıcıyı muteledi
vs..

Bu arada yukarıda yazan arkadaşlar güzel sallamasyon hikayeler uydurmuşsunuz tebrik ederim.
o token olayını duymuştum da nasıl oluyor neden bu kadar kolay bir açık var neden kapatılamıyor ?

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bilgisayara Format Attım ve Bu Site Dışında Hile İndirmeyeceğime Ant İçtim
Post automatically merged:

o token olayını duymuştum da nasıl oluyor neden bu kadar kolay bir açık var neden kapatılamıyor ?
Evet bunun neden kapatılmadığını bende bilmiyorum ama discorda çoğu kişinin bildirmesi lazım ki tokenle giriş kaldırılsın başka bir sistem eklensin.

╰☆☆ ☆☆╮JUSTTEK ╰☆☆ ☆☆╮
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynen Knk allah .çarpsın benkide böyle oldu hessabım be yav nasıl çözbiliriz

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bilmediğin sitelere girmişsin Trojan veya keyloger yenişsin

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu imkansız hiç bir ***** vs indirmedim sadece kendi sitelerinden indirdim o programlarda global olarak kullanılıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...