Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Instagram hesabım kapatıldı nasıl açabilirim? [Yardım]
takipçi atılmıştır hesabına vede yasak yemişsin muhtemelen ihlalden kapanmıştır. Açmanın tek yoluda mecburen destek talebi açıcaksın onun dışında bir yolu yok
Herhangi bir uygulamadan giriş yaptıysanız (ör. geri takip etmeyenler diye uygulama) benim gibi hesabınız otomatik takip eder, beğenir sonucu buraya kadar getirir.
Yeni hesaplar ile aynı ipden fazla bot bastıysan veya manuel takipçi kasma olayı yaptıysan olabilir normalde robot + tel no doğrulaması ile geçilebilir fakat güzel bir açıklaman varsa ticker açabilirsin. Veya başka uygulamalar üzerinden birşey yaptıysan + Kaydolurken kullandığım Mail Yaş Sınırı Altında Olduğu İçinde Olabilir..
Ana hesabına takipçi kasmak için sitelere yazdıysan o siteler senin hesabına girip başkalarını takip eder, fotoğrafları beğenir. Eğer vermedim diyorsan seri seri takip ettiysen veya fotoğraf beğendiysen kapanabilir. Kapanmaması için kişisel bilgilerinizi tam doldurmalısınız. Telefon numaranızı doğrulayıp biyografinizi doldurmalısınız. 10 adet fotoğraf paylaşmanızın yanı sıra profil fotoğrafınızın olması gerekmektedir. Yine de hesabınız kapanabilir ama çok çok zorlaştırır dediklerimi yapmanız.