Çözüldü Instagram hesabıma erişimi kaybettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dün akşam saat 01.15 civarlarında instagram a girerken şu yazı çıktı hesabını güvene almak için şifreni yeniledik "giriş ekranında giriş yapmak için yardım al" bağlantısına dokun ve hesabına erişmek için talimatları izle böyle bir yazı çıktı bende giriş yapmak için yardım al butonuna tıkladım instagram şifre yenilemek için telefona sms gönder diyor birde facebook var ben sms gönder dedim telefonuma sms gelmedi gmail ile kayıtlıda değilim facebook lada girmedim hesabım gitti şimdi hesabıma erişemiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim her kim yardım ettiyse

Çözüm
Instagram destek sayfasında bu konularla ilgili gerekli açıklamalar var adımları takip ederek hesabınızı kurtarmaya çalışabilirsiniz. Başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Instagram destek internet sayfası:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ankara
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kullanıcı adını yaz şifreyi unuttum de telefona mesaj gönder de orda tel no son iki hanesi gözüküyor farklı ise instagram hesabını çalmışlardır. Aynı telefon numarası ise telefonu yeniden başlatabilirsin.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Instagram destek sayfasında bu konularla ilgili gerekli açıklamalar var adımları takip ederek hesabınızı kurtarmaya çalışabilirsiniz. Başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Instagram destek internet sayfası:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...