Instagram hesabımı nasıl kapattırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arkadaslar selamlar kendi eski cocukluk hesabim var rahmetli abimin uzerine kayitli bilgiler hesaba giremiyorum okulda rezil olucam o yuzden kapattirmak istiyorum hesabi 7 takipcili yardimci olabilicek var mi

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaslar selamlar kendi eski cocukluk hesabim var rahmetli abimin uzerine kayitli bilgiler hesaba giremiyorum okulda rezil olucam o yuzden kapattirmak istiyorum hesabi 7 takipcili yardimci olabilicek var mi
Öncelikle başın sağ olsun ama herhangi bir bilgi olmadan kapattırman zor duruyor.

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
birisine yaptırsın bunu bilen ama 50-100 TL istiyorlar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu linke giderek kapattırabilirsiniz.Başınız saolsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Instagram Destek ekibi ile iletişime geçmen gerekiyor. İletişime geçtikten sonra "hesap sahibi" gibi kendini tanıtarak hesabına erişim sağlayamadığını vesaire belirt, problemini düzgünce izah et ve gereksinimleri talep et. Açıklanan durumdan sonra halledersin, hesabın ilk verilerine ve bilgilerini bilmiyorsan kapatman imkansız sayılacak bir dereceye sahip.
Post automatically merged:

Ya da bir çok hesap ile şikayet ederek hesabı kapattırabilirsin, öyle çok hesap kapatıyorlardı.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Instagram Destek ekibi ile iletişime geçmen gerekiyor. İletişime geçtikten sonra "hesap sahibi" gibi kendini tanıtarak hesabına erişim sağlayamadığını vesaire belirt, problemini düzgünce izah et ve gereksinimleri talep et. Açıklanan durumdan sonra halledersin, hesabın ilk verilerine ve bilgilerini bilmiyorsan kapatman imkansız sayılacak bir dereceye sahip.
Post automatically merged:

Ya da bir çok hesap ile şikayet ederek hesabı kapattırabilirsin, öyle çok hesap kapatıyorlardı.
iletisime gecemiyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Onun bilgilerine sahip değilseniz, Instragram ile iletişime geçmeyi, ölümünü ve onunla olan ilişkinizi kanıtlamayı deneyin. Tercihen ebeveynleri, vesayetinden sorumlu oldukları için.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kankacim ticket falan acmayi dene instadan belki yardim ederler.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aga destege mesaj atarak belki dondurabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
11880 den instagram mailini öğren ve mail at bilgilerinle birlikte

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Instagram Destek ekibi ile iletişime geçmen gerekiyor

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
başın sağolsun kankam o hesap anca spamla yada direk kapattırabilirsin bence kimse senle dalga geçmez için rahat olsun eğer kapatmak istiyorsan para vermen gerekiyor kapattırmak içinde 70 tl den başlıyor bence böyle kalsın paran boşuna gitmesin

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Destek ekibine yazabilir bilgi alabilirsiniz kapatmak için ek ücret aliyorlarmi bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle başın sağ olsun,hesabın şifresini bilmeden kapatman mümkün değil dediğin gibi eğer iletişime de geçemiyorsan yapabilecek tek şey onları orda anı olarak bırakmak sonuçta çocukluk fotoğrafın insanlar seninle dalga geçmek yerine ne kadar çok değişmişsin diyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...