Öncelikle başın sağ olsun ama herhangi bir bilgi olmadan kapattırman zor duruyor.arkadaslar selamlar kendi eski cocukluk hesabim var rahmetli abimin uzerine kayitli bilgiler hesaba giremiyorum okulda rezil olucam o yuzden kapattirmak istiyorum hesabi 7 takipcili yardimci olabilicek var mi
spamla vs yapamaz miyiz hesap kapattiran vardir diye yardimci olur diye dusunuyorum daÖncelikle başın sağ olsun ama herhangi bir bilgi olmadan kapattırman zor duruyor.
para sikinti degil nerden yaptirabilirimbirisine yaptırsın bunu bilen ama 50-100 TL istiyorlar
mallesef herhangi birşey olmadan kapanmıyorspamla vs yapamaz miyiz hesap kapattiran vardir diye yardimci olur diye dusunuyorum da
bi arkadaşım vardı yapıyorduspamla vs yapamaz miyiz hesap kapattiran vardir diye yardimci olur diye dusunuyorum da
Post automatically merged:
para sikinti degil nerden yaptirabilirim
Instagram Destek ekibi ile iletişime geçmen gerekiyor. İletişime geçtikten sonra "hesap sahibi" gibi kendini tanıtarak hesabına erişim sağlayamadığını vesaire belirt, problemini düzgünce izah et ve gereksinimleri talep et. Açıklanan durumdan sonra halledersin, hesabın ilk verilerine ve bilgilerini bilmiyorsan kapatman imkansız sayılacak bir dereceye sahip.arkadaslar selamlar kendi eski cocukluk hesabim var rahmetli abimin uzerine kayitli bilgiler hesaba giremiyorum okulda rezil olucam o yuzden kapattirmak istiyorum hesabi 7 takipcili yardimci olabilicek var mi
iletisime gecemiyorumInstagram Destek ekibi ile iletişime geçmen gerekiyor. İletişime geçtikten sonra "hesap sahibi" gibi kendini tanıtarak hesabına erişim sağlayamadığını vesaire belirt, problemini düzgünce izah et ve gereksinimleri talep et. Açıklanan durumdan sonra halledersin, hesabın ilk verilerine ve bilgilerini bilmiyorsan kapatman imkansız sayılacak bir dereceye sahip.
Post automatically merged:
Ya da bir çok hesap ile şikayet ederek hesabı kapattırabilirsin, öyle çok hesap kapatıyorlardı.
Ne demek geçemiyorum, talep iletemiyor musunuz? Hiç yoktan destek mailleri var, mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.iletisime gecemiyorum
mail falan atabilir misin bulamiyorum da ben aradimNe demek geçemiyorum, talep iletemiyor musunuz? Hiç yoktan destek mailleri var, mail yolu ile iletişime geçebilirsiniz.